Αθλητισμός
Κύπελλο Ελλάδας: Με αρκετές απουσίες ο Άρης έρχεται στο Αγρίνιο για… δύο αγώνες!
Για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson ο Άρης Θεσσαλονίκης θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες (17/09, 15:00) απέναντι στον Παναιτωλικό.
Για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson ο Άρης Θεσσαλονίκης θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες (17/09, 15:00) απέναντι στον Παναιτωλικό.
Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (17/09) στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής της League Phase του «Κυπέλλου Ελλάδας Betsson» της αγωνιστικής περιόδου 2025-2026.
Η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι στο Γήπεδο Προυσιωτίσσης αποτελείται από τους εξής Ποδοσφαιριστές:
Αθανασιάδης, Διούδης, Καράι, Tejero, Fadiga, Mendyl, Frydek, Fabiano Leismann, Sundberg, Rose, Racic, Monchu Rodriguez, Morutan, Mamadou Gning, Diandy, Misehouy, Dudu Rodrigues, Sisto, Loren Moron, Γιαννιώτας, Γαλανόπουλος, Παναγίδης, Βοριαζίδης, Χαρούπας.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Pedro Alvaro (οστικό οίδημα και στο επόμενο 48ώρο θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του), Fredrik Jensen, Tino Kadewere (αμφότεροι αποκόμισαν πρόβλημα τραυματισμού από τη συμμετοχή τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Φιλανδίας και της Ζιμπάμπουε αντίστοιχα), Lovro Majkic, Carles Perez, Migouel Alfarela και Τάσος Δώνης.
Η αποστολή της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ μετά τη λήξη της αυριανής αναμέτρησης του Κυπέλλου θα παραμείνει στο Αγρίνιο ενόψει του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με την Κηφισιά στο Γήπεδο του Παναιτωλικού (20/09, 18:00), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».
Διαβάστε επίσης: Κύπελλο Ελλάδας: Με απουσίες ο Παναιτωλικός απέναντι στον Άρη Θεσσαλονίκης
























