Αθλητισμός
Κύπελλο Ελλάδας Betsson – Μανόλο Χιμένεθ: «Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο»
Για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson ο Μανόλο Χιμένεθ του Άρη Θεσσαλονίκης στάθηκε στο πολύ καλό πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Παναιτωλικό και το 2-0 που «κλείδωσε» την πρόκριση.
Για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson ο Μανόλο Χιμένεθ του Άρη Θεσσαλονίκης στάθηκε στο πολύ καλό πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Παναιτωλικό και το 2-0 που «κλείδωσε» την πρόκριση.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:
«Καλή Χρονιά.
Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και είναι αλήθεια ό,τι στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση έπεσε.
Έγιναν αρκετές αλλαγές, ενώ υπήρξε και ένα διάστημα απουσίας από αγωνιστικές υποχρεώσεις, οπότε είναι λογικό.
Είναι σημαντικό ότι μερικοί Ποδοσφαιριστές, όπως ο Φαμπιάνο και ο Καντεβέρε, αναρρώνουν και παρόλο που δεν είναι στο 100%, προσπαθούμε να τους φέρουμε στους προσωπικούς τους ρυθμούς.
Έχουμε αρκετό χρόνο για να το πετύχουμε».
-Για την επόμενη φάση του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό:
«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος και δύσκολος αντίπαλος.
Με δύο μεταγραφές μπορούν να αξιοποιήσουν φτάσουν όλο το μπάτζετ μας, αλλά και εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα και θα πάμε για την πρόκριση».
-Για τον Μπουσαΐντ:
«Είναι ένας Ποδοσφαιριστής που ήρθε στο κλαμπ και μπορούμε να βασιστούμε πάνω του.
Όπως έχω πει, αυτή την περίοδο είναι δύσκολο να βρούμε ποιοτικούς παίκτες, αλλά γνωρίζουμε ό,τι ο Μπουσαΐντ είναι καλός Ποδοσφαιριστής.
Έχει να αγωνιστεί καιρό, οπότε θα προσπαθήσουμε να του δώσουμε τις σωστές συνθήκες για να αποδώσει τα μέγιστα για τον Άρη».
Διαβάστε επίσης: Κύπελλο Ελλάδας Betsson – Παναιτωλικός: Έχασε εκτός έδρας από τον Άρη με 2-0 και αποκλείστηκε
























