Κυψέλη: Πέθαναν μόνοι και αβοήθητοι στο διαμέρισμα οι δύο ηλικιωμένοι

Νεκρός ο άνδρας 7-8 ημέρες – Η γυναίκα βρέθηκε αφυδατωμένη, ενώ το air condition του σπιτιού δεν λειτουργούσε

Μία ανθρώπινη τραγωδία κρύβεται πίσω από το θάνατο των δύο ηλικιωμένων στην Κυψέλη που έφυγαν από τη ζωή μόνοι και αβοήθητοι στο διαμέρισμα τους.

Οι κάτοικοι της Κυψέλης, ήταν αυτοί που κάλεσαν την αστυνομία και ενημέρωσαν για την έντονη δυσοσμία στην περιοχή.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο σημείο και εισήλθαν στο διαμέρισμα από το οποίο προέκυπτε η άσχημη μυρωδιά, εντοπίζοντας νεκρούς ζευγάρι ηλικιωμένων ηλικίας 90 ετών. Ο ένας ήταν πεσμένος στο μπάνιο κι ο άλλος στο δωμάτιο.

Για θάνατο από φυσικά αίτια του ηλικιωμένου ζευγαριού που βρέθηκε νεκρό σε διαμέρισμα στην Κυψέλη κάνει λόγο ο ιατροδικαστής Γεώργιος Ντιλέρνια, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα.

Ο κ. Ντιλέρνια έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο 92χρονος άνδρας πέθανε πριν από 7-8 μέρες από παθολογικά αίτια, ενώ η 90χρονη γυναίκα πέθανε λίγα 24ωρα μετά αβοήθητη.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα δεν μπορούσε να αυτοεξυπηρετηθεί και καθώς ο σύζυγός της είχε πεθάνει, κατέληξε αβοήθητη. Ενδεικτικό της εκδοχής αυτής είναι το γεγονός πως ήταν αφυδατωμένη, ενώ το air condition του σπιτιού δεν λειτουργούσε. Τέλος πληροφορίες αναφέρουν ότι το ηλικιωμένο ζευγάρι δεν έπαιρνε τα φάρμακά του.

Υπενθυμίζεται ότι το ηλικιωμένο ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό το μεσημέρι της Πέμπτης όταν γείτονές του ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ για την έντονη δυσοσμία που επικρατούσε στην περιοχή. Στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης ενώ πριν από 3 με 4 μέρες, το ηλικιωμένο ζευγάρι είχε αναζητήσει ένας ανιψιός τους χωρίς όμως αποτέλεσμα.

 

protothema.gr