Κυψέλη: «Πηγαίναν συχνά τα παιδιά, ήταν η κακιά η ώρα» – Σε σοκ η οικογένεια (Video)

«Πηγαίναν συχνά τα παιδιά, ήταν η κακιά η ώρα», λένε συγγενείς και φίλοι στην Κυψέλη

Θλίψη έχει σκορπίσει στην Κυψέλη Αγρινίου ο θάνατος του 14χρονου Γαβριήλ, που πήγε μια βόλτα με το ποδήλατο και δεν γύρισε ποτέ.

Ο 14χρονος χαιρέτησε τη μητέρα του και της είπε πως δε θα αργήσει. Πήρε το ποδήλατό του και συνάντησε τον ξάδελφό του για να κάνουν μαζί την απογευματινή τους βόλτα. Το έδαφος ήταν κατηφορικό και δύσβατο, με αποτέλεσμα ο 14χρονος να πέσει από το ποδήλατο και να χτυπήσει το κεφάλι του πάνω σε βράχο.

«Πηγαίναν συχνά τα παιδιά, ήταν η κακιά η ώρα. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα».

«Τι δακρυσμένοι, πονέσαμε πολύ, κρίμα, το είχαμε εδώ το παιδάκι αυτό» λένε, μιλώντας στο MEGA, φίλοι και συγγενείς.

Σε κατάσταση σοκ ο ξάδελφός του – Φώναζε για βοήθεια

Ο ξάδελφός του σε κατάσταση σοκ άρχισε να φωνάζει και να καλεί για βοήθεια μήπως κάποιος τους ακούσει και τους εντοπίσει, όσο ο 14χρονος ήταν πεσμένος δίπλα από τον μεγάλο βράχο και βαριά τραυματισμένος.

«Βγήκα ξυπόλητη έξω, έλεγα τι έγινε το παιδί. Ήρθε η μάνα, έμαθε το μαντάτο και ήρθε αυτού για να πάρει να δει, τι να δει, μετά πέρασε το ασθενοφόρο και το πήρανε» λένε μάρτυρες.

Εκεί αρχίζει το δράμα για αυτήν την οικογένεια. Το ασθενοφόρο παρέλαβε το άτυχο αγόρι και με τη συνοδεία αστυνομίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Όλοι παρακαλούσαν για ένα θαύμα, όμως ο 14χρονος Γαβριήλ υπέκυψε στα τραύματά του.

«Κρίμα στον πατέρα και τη μάνα, ήταν το μοναχοπαίδι τους»

«Κρίμα στον πατέρα και στη μάνα, ένα παιδάκι είχαν από την ξενιτιά να το μεγαλώσουν να το σπουδάσουν εδώ, ήξεραν τι θα τους βρουν;».

Ήταν το μοναχοπαίδι μίας οικογένειας που τα τελευταία 20 χρόνια ζούσε στην Κυψέλη Αγρινίου. Μία οικογένεια που προσπαθούσε να σπουδάσει το παιδί της δουλεύοντας στα χωράφια, με όνειρα για ένα λαμπρό μέλλον.

Ο Πρόεδρος της κοινότητας Κυψέλης, Στράτος Ηλιάδης, σε ανάρτησή του αναφέρει:

Η τοπική κοινότητα Κυψέλης και όλη η περιοχή θρηνεί τον άδικο χαμό του μικρού Γαβριήλ, ενός παιδιού υποδείγματος που γεννήθηκε και μεγάλωσε μαζί μας και που μια στιγμή ανεμελιάς μετατράπηκε σε οδυνηρό τέλος για την ζωή του και τα όνειρα του βυθίζοντας στον πόνο, τους δικούς του και όλους εμάς!

Στεκόμαστε δίπλα στην οικογένεια του σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ.