Την Κυριακή στο Αγρίνιο η 20η Έκθεση Ξενόγλωσσου Βιβλίου

Ο Σύλλογος Iδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Αιτωλοακαρνανίας θα πραγματοποιήσει την 20η Έκθεση Ξενόγλωσσου Βιβλίου την Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 και ώρα 10:00 έως 15:00 στο Corali Luxury Resort (6ο χιλιόμετρο Αγρινίου-Αντιρρίου), Αγρίνιο.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης οι Ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών και οι Καθηγητές του Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες εκδόσεις ξενόγλωσσων βιβλίων και να παρακολουθήσουν ενημερωτικές ομιλίες από ώρα 11:30 έως 14:00, από τους εκδοτικούς οίκους: Express Publishing, Burlington Books, MM Publications, Grivas Publications και Hamilton House Publishers.

Στον εκθεσιακό χώρο επίσης οι παριστάμενοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα περίπτερα και άλλων εκδοτικών οίκων και εξεταστικών φορέων όπως των: Super Course Publishing, Trait d’ Union – Sgel και Esol Exams.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Εκδότες για την συμμετοχή τους στην ετήσια Έκθεση Ξενόγλωσσου Βιβλίου του Συλλόγου μας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους Χορηγούς της Έκθεσης Burlington Books και Express Publishing.