Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε τη Φώφη Γεννηματά στον «Ευαγγελισμό»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη σήμερα το πρωί στον «Ευαγγελισμό» για να δει τη Φώφη Γεννηματά που εισήχθη εκτάκτως χθες το βράδυ στο νοσοκομείο.

Ο πρωθυπουργός, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, θέλησε να την δει και από κοντά για να της ευχηθεί ταχεία ανάρρωση.

Σημειώνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο Τwitter, είχε κάνει γνωστό ότι επικοινώνησε με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για να της ευχηθεί «από καρδιάς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση» και μετέφερε την ευχή όλων «να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή».

Η χθεσινή δήλωση της Φώφης Γεννηματά με την οποία δηλώνει πως θα αποσυρθεί από τη διεκδίκηση της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής αιφνιδίασε ακόμη και τους στενούς της συνεργάτες, ενώ προκάλεσε κι ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης σε αντίπαλα πολιτικά στρατόπεδα αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τη Φώφη Γεννηματά

«Η κ. Φ. Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου».

Η κυρία Γεννηματά νοσηλεύεται από χθες το βράδυ στο 10ο όροφο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», με ιατρό την Αναστασία Κοτανίδου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της είναι σοβαρή, αλλά όχι κρίσιμη.

Γεννηματά σε συνεργάτες της: Θα κερδίσω και αυτή τη μάχη

Η Φώφη Γεννηματά επικοινώνησε με τους στενούς της συνεργάτες μέσω zoom και εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι θα κερδίσει και αυτήν τη δύσκολη μάχη. «Μία μία όμως, δεν μπορώ να τις κερδίσω όλες μαζί» φέρεται να είπε η κυρία Γεννηματά.

Οι δηλώσεις Λοβέρδου, Ανδρουλάκη, Καστανίδη

Με τη σειρά του, ο εκ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, σταματά την προεκλογική του δραστηριότητα. “Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα”, ανέφερε σε προσωπική του δήλωση.

dikaiologitika.gr