Λαική – Δημοτική Μουσική βραδιά με τους «Skarpos Brothers» στην Κατούνα

Λαικό – Δημοτική μουσική βραδιά με τους Skarpos Brothers την Παρασκευή 29 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία Κατούνας

  Το  Κέντρο Κοινωνικής Μεριμνάς και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας μεταφέρει τα «ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ» στην Κατούνα με μια ξεχωριστή λαϊκό δημοτική βραδιά 

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου στην Κεντρική Πλατεία της Κατούνας η ορχήστρα των SKARPOS BROTHERS θα ξεσηκώσουν την Κατούνα με ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στην Λαϊκή και Δημοτική μουσική . 

Η μουσική βραδιά  θα ξεκινήσει στις 22.00 και μπορούν όλοι να καθίσουν σε ένα από τα καταστήματα εστίασης της πλατείας Κατούνας απολαμβάνοντας το ποτό τους και φυσικά αν επιθυμούν να χορέψουν και να διασκεδάσουν μέχρι πρωίας.

Τα παιδιά από την Πάργα  με τον Πασχάλη Σκάρπο στο κλαρίνο, τον Αλέξη Σκάρπο στο μπουζούκι και τους τραγουδιστές Μιχάλη Ζήση  (λαϊκό πρόγραμμα ), Τάκη Καρκάνο (δημοτικό πρόγραμμα ) και Νικόλ Καψάλη (δημοτικό και λαϊκό πρόγραμμα) θα προσφέρουν μια ξεχωριστή Λαϊκό- Δημοτική Βραδιά.

Υλοποιούμε την φετινή μας υπόσχεση και πραγματοποιούμε όλες τις μουσικές εκδηλώσεις με είσοδο δωρεάν, εντός ιστού των πόλεων και των χωριών του Δήμου με στόχο όλος ο κόσμος να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει αλλάξει τις καθημερινές μας συνήθειες  αλλά δεν μπορεί να αλλάξει την δίψα για πολιτισμό και διασκέδαση.