Λαϊκό-δημοτική βραδιά με την μπάντα του Μαέστρου Βασίλη Κονίδα στην Κωνωπίνα

Άλλη μια λαϊκό-δημοτική βραδιά θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 23:00 στην Κωνωπίνα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Η μουσική παρέα του μαέστρου Βασίλη Κονίδα που απογείωσε φέτος το κέφι στη Βόνιτσα, στην Κατούνα και στον Αετό θα  ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του με περισσότερη ένταση από κάθε άλλη φορά με έντεχνα, λαϊκά και δημοτικά τραγούδια στην Κωνωπίνα.

Το μουσικό σχήμα του Βασίλη Κονίδα (πλήκτρα και σαξόφωνο) με την Ειρήνη Κορίνα Βρακατσέλη σε γνωστά έντεχνα και λαϊκά τραγούδια , τον Μιχάλη Τάτση στο Δημοτικό Τραγούδι, τον Απόστολο Λαμπρόπουλο στην κιθάρα και τον Άγγελο Σταθόπουλο στο κλαρίνο θα χαρίσει αξέχαστες μουσικές στιγμές.

Η μουσική παράσταση  θα ξεκινήσει στις 23:00  στον αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Κωνώπινας (δίπλα από την Πλατεία)  με είσοδο ελεύθερη.

«Υλοποιούμε την φετινή μας υπόσχεση και πραγματοποιούμε όλες τις μουσικές εκδηλώσεις με είσοδο δωρεάν, εντός ιστού των πόλεων και των χωριών του Δήμου με στόχο όλος ο κόσμος να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει αλλάξει τις καθημερινές μας συνήθειες  αλλά δεν μπορεί να αλλάξει την δίψα για πολιτισμό και διασκέδαση»,  αναφέρεται στην ανακοίνωση του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.

Η μουσική βραδιά είναι μια συνδιοργάνωση του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και της Τοπικής Κοινότητας Κωνωπίνας.