Ο Λάκης Λαζόπουλος διαγνώστηκε με ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο

Με επίσημη ανακοίνωσή του ο Λάκης Λαζόπουλος, ενημέρωσε το κοινό του για την αναβολή όλων των καλοκαιρινών του παραστάσεων λόγω προβλήματος υγείας.

Ο ίδιος, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Υγεία» το περασμένο Σάββατο, με τους γιατρούς να έχουν διαγνώσει ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση στο Instagram, o ίδιος πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα στις 11:30 το πρωί και πλέον αναρρώνει στο σπίτι του, ωστόσο οι γιατροί δεν του επέτρεψαν να επιστρέψει στα επαγγελματικά του καθήκοντα.

«Ο Λάκης Λαζόπουλος εισήχθη στο νοσοκομείο ‘Υγεία’ το Σάββατο στις 09:30 και βγήκε τη Δευτέρα στις 11:30. Η μικρή περιπέτεια της υγείας του έλαβε τέλος καλό και ο ίδιος βρίσκεται στο σπίτι του. Μετά από σύσταση των γιατρών του, όμως, του κ. Πολιτάκη, της κ. Πλωμαρίτογλου και του κ. Αζά, χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση κι από Σεπτέμβριο πάλι επιστροφή στα καθήκοντα.

Ως εκ τούτου ακυρώνεται η περιοδεία της παράστασης που ετοίμαζε ‘Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη’ με το θέατρο του Νέου Κόσμου, σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο και συμπρωταγωνιστές του την Λένα Ουζουνίδου και τον Σπύρο Γραμμένο. Ζητάει συγγνώμη από τους θεατές που είχαν ήδη κλείσει θέση για να περιμένουν μαζί του τον Καραϊσκάκη», αναφέρει η ανακοίνωση.

Να του ευχηθούμε περαστικά.

dailymedia.com.gr