Λάρισα: Τι απέγινε η 51χρονη που ήταν κλεισμένη στο σπίτι για 42 χρόνια

Το σύγχρονο Κωσταλέξι στη Λάρισα, που αποκαλύφθηκε τον Ιούνιο του 2022σόκαρε το πανελλήνιο. Μια 51χρονη, σήμερα γυναίκα, έμενε κλεισμένη από τη μητέρα της στο διαμέρισμά τους για 42 χρόνια, από την ηλικία των 9 ετών. Η ιστορία έγινε γνωστή όταν απεβίωσε η μητέρα της ξαφνικά, σε ηλικία 76 ετών.

Το onlarissa βρέθηκε στο σημείο όπου για χρόνια εξελισσόταν η τραγική οικογενειακή ιστορία και συνομίλησε με συγγενή της 51χρονης γυναίκας. Σύμφωνα με όσα δήλωσε η 51χρονη είναι καλά στην υγεία της, δεδομένων των γεγονότων, είναι λειτουργική στην καθημερινότητά της, ενώ τη φροντίδα της έχουν αναλάβει στενοί συγγενείς. Επιπλέον, η γυναίκα παρακολουθείται από ειδικό γιατρό, προς αποκατάσταση της ψυχικής της υγείας της.

Συγκεκριμένα, η συγγενής της 51χρονης δήλωσε: «…Είναι καλά το κορίτσι και πηγαίνει ολοένα και καλύτερα…Τη φροντίζουν οι συγγενείς της και την παρακολουθεί γιατρός κάθε εβδομάδα. Δυστυχώς, οι συνθήκες διαβίωσης της γυναίκας έγιναν πολύ χειρότερες μετά τον θάνατο του πατέρα της, καθότι η μητέρα της, ήταν ψυχικά ασθενής. Ευτυχώς, τώρα είναι καλύτερα».

Σύμφωνα με τα όσα είπε η συγγενής της γυναίκα η 51χρονη έχει ξεκινήσει να κοινωνικοποιείται- να βγαίνει στον έξω κόσμο-, αν και ακόμη θα χρειαστεί αρκετός χρόνος και υποστήριξη, ώστε να ενταχθεί ομαλά και πλήρως στην κοινωνία.

 

newsbeast.gr