Λαχαναγορά: Με «ουρά» αλλά υποδειγματικά διενεργούνται οι διαγνωστικοί έλεγχοι (Photos)

Η επέλαση της Μετάλλαξης «Όμικρον» και η εκτόξευση στα κρούσματα του κορωνοϊού των τελευταίων ημερών και στη χώρα μας, οδηγεί ακόμη περισσότερο κόσμο στα σημεία όπου καθημερινά διενεργούνται διαγνωστικοί έλεγχοι από τον Ε.Ο.Δ.Υ.

Στην πόλη του Αγρινίου, δωρεάν έλεγχοι αντιγόνου (Rapid Tests) διενεργούνται καθημερινά από τις 9.00 το πρωί έως και τις 14.00 μετά το μεσημέρι, στη Λαχαναγορά, όπου τις τελευταίες μέρες παρατηρείται ιδιαίτερη κινητικότητα. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ., καθημερινά διενεργούνται πάνω από 150 rapid tests στο συγκεκριμένο σημείο.

Η μεγαλη προσέλευση των συμπολιτών μας για μια ακόμη μέρα, είχε ως αποτέλεσμα τον σχηματισμό μιας μεγάλης «ουράς» έξω από το διαγνωστικό κέντρο. Να σημειώσουμε ότι σήμερα, Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021, ήταν το μόνο σημείο διαγνωστικών ελέγχων από τον Ε.Ο.Δ.Υ. για την πόλη του Αγρινίου.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η διενέργεια των ελέγχων στο διαγνωστικό κέντρο στη Λαχαναγορά γίνεται χωρίς προβλήματα και με υποδειγματικό τρόπο, με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων από το προσωπικό, αλλά και από τους συμπολίτες μας, οι οποίοι χρειάζεται να περιμένουν στην «ουρά» για πάνω από μία ώρα στις περισσότερες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ. την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου έγιναν 154 rapid tests στη Λαχαναγορά Αγρινίου και αναβρέθηκαν 26 θετικά δείγματα (16.88%), τα οποία αφορούν σε 12 άνδρες και 14 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 24 έτη.


«Agrinio365» Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr)

Επιμέλεια: Νάντια Μπούτα