Λάζαρος Τσόλκας: «Το Αγρίνιο δεν έχει Πνευματικό Κέντρο και Ανοιχτό Αμφιθέατρο»

Εκτός από ευχές προς τους Γιώργο Παπαναστασίου και Νεκτάριο Φαρμάκη η ανακοίνωση του Προέδρου του Δ.Σ. του Ανοιχτού Θεάτρου Αγρινίου Λάζαρου Τσόλκα έχει και παροτρύνσεις μιας και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η πόλη «δεν έχει Πνευματικό Κέντρο και Ανοιχτό Αμφιθέατρο»

Πιο αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Το Ανοιχτό Θέατρο Αγρινίου, συγχαίρει εγκάρδια τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου και τον Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη για την επανεκλογή τους.

Χέρι-χέρι με κοινές προσπάθειες και όραμα θα πρέπει να δουλέψουν για την αναγέννηση της περιοχής και έχουν πολλά να κάνουν.

Καλοί οι δρόμοι και οι πλατείες -και πρέπει να γίνουν- αλλά το Αγρίνιο με την μεγάλη του πολιτιστική κουλτούρα και κληρονομιά, δεν έχει ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ και ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ.

Αν θέλουν να αφήσουν πίσω τους ένα καλό αποτύπωμα, θα πρέπει αυτήν την πενταετία να δώσουν στους Αγρινιώτες, αυτά τα δύο έργα. Έχουν τον τρόπο και μπορούν. Ήδη για το αμφιθέατρο υπάρχει η μελέτη και τα σχέδια από την πλευρά του Δήμαρχου και περιμένουν από την πλευρά του κ. Φαρμάκη να τα εντάξουν στο νέο πρόγραμμα Ε.Σ.Π.Α. 2021-2027.

Να υπενθυμίσουμε προς όλους τους φίλους μας, πως ο Σύλλογός μας, δημιουργήθηκε το 2016 με κύριο στόχο και σκοπό να πιέσει προς κάθε κατεύθυνση, τη δημιουργία ενός ανοιχτού αμφιθεάτρου στο Αγρίνιο.

Ευχόμαστε και στους δύο, υγεία, όραμα και δουλειά στη νέα τους θητεία, για να δικαιώσουν όλους όσους τους τίμησαν με την ψήφο τους»

 

Διαβάστε επίσης: Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλ/νίας: Δράσεις για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Συντήρησης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς