Λίγες μέρες πριν την εκκίνηση, ματαιώνεται το 4ο Ράλλυ Σπριντ Βοιωτίας

Με μια λιτή ανακοίνωση, η Οργανωτική Επιτροπή του 4ου Ραλλυ Σπριντ Βοιωτίας, ενημέρωσε το κοινό αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο πως ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για τις 3 Μαρτίου, ματαιώνεται. Βάσει της ανακοίνωσης, προκύπτει πως υπήρξαν αντιδράσεις από την τοπική κοινωνία για τις πολλές διελεύσεις των αγωνιζόμενων από τη διαδρομή του αγώνα.

Με τη σειρά τους, εκείνοι πίεσαν τη δημοτική αρχή να προχωρήσει στην απόφαση της ματαίωσης του αγώνα, καθώς η συναίνεσή της ήταν απαραίτητη για τη, πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Αιτία για την τελική αυτή απόφαση, ήταν το γεγονός πως από τις πολλές διελεύσεις των αγωνιζόμενων στο πλαίσιο των αναγνωρίσεων, προκάλεσε ζημιά στο οδόστρωμα που ήταν έτσι και αλλιώς σε κακή κατάσταση.

Το Σωματείο ΕΛΛΑΔΑ που είχε την ευθύνη της διοργάνωσης, επικοινώνησε τη ματαίωση του αγώνα, μεταφέροντας ταυτόχρονα και τις ευχαριστίες του προς τους αθλητές που δήλωσαν ενδιαφέρον για συμμετοχή στον αγώνα. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση ήταν η εξής:

Η Οργανωτική Επιτροπή του 4ου Ράλλυ Σπριντ Βοιωτίας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι ο αγώνας ματαιώνεται. Η αντίδραση της τοπικής κοινωνίας στις αναγνωρίσεις και η κακή κατάσταση του οδοστρώματος έπειτα από τις πολλές διελεύσεις των αγωνιζόμενων, οδήγησαν τη δημοτική αρχή σε αυτή την απόφαση. Ευχαριστούμε τους αθλητές που δήλωσαν ενδιαφέρον για τον αγώνα μας”.

Πηγή: Sport24.gr