Connect with us

Αγρίνιο

Λίμνη Στράτου: Ζημιές χιλιάδων ευρώ στις παλιές εγκαταστάσεις του Θαλάσσιου Σκι

Στη Λίμνη Στράτου σημειώθηκαν ζημιές χιλιάδων ευρώ στις παλιές εγκαταστάσεις του Θαλάσσιου Σκι – Ξήλωσαν καλώδια, βρύσες και ψευδοροφές.

Στη Λίμνη Στράτου σημειώθηκαν ζημιές χιλιάδων ευρώ στις παλιές εγκαταστάσεις του Θαλάσσιου Σκι - Ξήλωσαν καλώδια, βρύσες και ψευδοροφές.

Στη Λίμνη Στράτου σημειώθηκαν ζημιές χιλιάδων ευρώ στις παλιές εγκαταστάσεις του Θαλάσσιου Σκι – Ξήλωσαν καλώδια, βρύσες και ψευδοροφές.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλάσσιου Σκι Λευτέρη Κουσαθανά, η παραβίαση των εγκαταστάσεων έγινε αντιληπτή την Πέμπτη (24/09), όταν άνθρωποι της Ομοσπονδίας βρέθηκαν στο σημείο ώστε ο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. να πραγματοποιήσει μέτρηση στο ρολόι.

Οι άγνωστοι είχαν εισέλθει στους χώρους όπου λειτουργούσε γυμναστήριο, υπάρχουν δωμάτια Αθλητών, αποδυτήρια και κουζίνα, προκαλώντας εκτεταμένες φθορές.

Μεταξύ άλλων, αφαίρεσαν τις μπρούτζινες βρύσες που διέθεταν οι εγκαταστάσεις αυτές, έκλεψαν περίπου 50 μέτρα καλωδίου της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ ξήλωσαν ψευδοροφές και έσπασαν ακόμη και τοίχους!

Το περιστατικό εκτιμάται ό,τι συνέβη το τελευταίο διάστημα, καθώς σε πρόσφατη επίσκεψη στις εγκαταστάσεις δεν είχε διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί η Αστυνομία, με τις έρευνες να είναι σε εξέλιξη με τις ζημιές να υπολογίζονται σε ένα ποσό που ξεπερνά τις 4 χιλιάδες ευρώ.

 

Διαβάστε επίσης: Λάμπρος Κωστόπουλος: Πενθεί το Αγρίνιο για τον συνταξιούχο Δάσκαλο και πατέρα του Διευθυντή του 1ου Δημοτικού

Advertisement

Τελευταία νέα →