Connect with us

Αγρίνιο

Λιθοβούνι Αγρινίου – Κώστας Αλεξανδρής: Όλοι ήταν εκεί για το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο 50χρονο

Στο Λιθοβούνι Αγρινίου στον τόπο κατοικίας του βρίσκεται πλέον ο Κώστας Αλεξανδρής, όλοι ήταν εκεί για το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο 50χρονο Πρόεδρο της Κοινότητας.

Στο Λιθοβούνι Αγρινίου στον τόπο κατοικίας του βρίσκεται πλέον ο Κώστας Αλεξανδρής, όλοι ήταν εκεί για το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο 50χρονο Πρόεδρο της Κοινότητας.

Με τον πόνο βουβό και τα αναπάντητα ερωτήματα να αιωρούνται συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, στο Λιθοβούνι, για να αποχαιρετήσουν για πάντα τον πατέρα ενός παιδιού και πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας.

Τραγική φιγούρα ο 13χρονος γιος του ο οποίος στην ευαίσθητη αυτή ηλικία βιώνει την αδόκητη απώλεια του πατέρα του, με τον πλέον βίαιο τρόπο και δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς για να απαλύνουν τον πόνο του.

Στο πλευρό του η μητέρα του με έντονο ψυχικό φορτίο αλλά και ο θείος του.

Αβάσταχτος ο πόνος για τη μητέρα του θύματος.

Η σορός του αδικοχαμένου Κώστα Αλεξανδρή έφτασε στον Ιερό Ναό στις 11:30 το πρωί.

Στεφάνια απέστειλαν ο Υφυπουργός Εργασίας Κώστας Καραγκούνης , ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου και το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.

Τι είχε προηγηθεί

Ο δράστης, όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες, φέρεται να είχε στήσει καρτέρι στο θύμα και, τη στιγμή που ο 51χρονος διερχόταν με το αυτοκίνητό του, τον πυροβόλησε τρεις φορές.

Από τα πυρά, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο κατέληξε σε χωράφια της περιοχής.

Κατά την αυτοψία στο σημείο, οι Αστυνομικοί διαπίστωσαν ό,τι το θύμα, το οποίο φορούσε σκούρα ρούχα, βρέθηκε μπρούμυτα προς τη θέση του συνοδηγού.

Μέσα στο όχημα εντοπίστηκε καραμπίνα, γεγονός που επιβεβαιώνει ό,τι και ο 51χρονος ήταν οπλισμένος.

Παράλληλα, σκάγια βρέθηκαν τόσο στο πίσω όσο και στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, στοιχείο που εξετάζεται στο πλαίσιο της βαλλιστικής έρευνας.

Λίγες ώρες μετά το έγκλημα, ο δράστης επικοινώνησε με τις Αρχές ζητώντας να παραδοθεί, ενώ φέρεται να είπε χαρακτηριστικά: «Ελάτε να με πάρετε από το σπίτι, εγώ τον σκότωσα» και κατά τη σύλληψη παρέδωσε και το όπλο που χρησιμοποίησε.

Από την πλευρά του συνηγόρου υπεράσπισης Χρήστου Τσιμπούκη έχει επισημανθεί ότι το 90% όσων έχουν ακουστεί και γραφτεί για την υπόθεση δεν έχουν βάση.

 

Διαβάστε επίσης: Ο Καιρός (20/01): Έντονη συννεφιά και ισχυρούς ανέμους στο Αγρίνιο, έως 9 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Advertisement

Τελευταία νέα →