Γ. Λουριδάς στον Antenna Star: «Ορόσημο η συνεργασία με τον Β. Παπασάϊκα» (Ηχητικό)

Για την πρώτη Πανελλήνια προβολή της ταινίας «Ο Πηλός και η Κοπέλα» αυτό το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:00 στον προαύλιο χώρο του Παπαστρατείου Γυμνασίου στο Αγρίνιο, (δείτε εδώ) ο σκηνοθέτης της ταινίας Γιώργος Λουριδάς, μίλησε στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Αυτή είναι η ζωή» με τη Νάντια Μπούτα.

Ο κ. Λουριδάς είπε πως η ταινία «ήταν μια Διεθνούς τύπου συνεργασία και γυρίστηκε στο Αγρίνιο με σκοπό να προβληθεί η γλυπτική κουλτούρα της πόλης», ενώ αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία της κινηματογραφικής ομάδας με τον καταξιωμένο γλύπτη Βασίλη  Παπασάϊκα, ο οποίος «προσέφερε τη σοφία και τη γνώση του». 

Ο κ. Λουριδας αναφέρθηκε επίσης στο 1ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Αγρινίου το οποίο πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά τον Μάιο με μεγάλη επιτυχία και συμπλήρωσε πως στην εκδήλωση του Σαββάτου θα παιχτούν ταινίες που προβλήθηκαν και βραβεύθηκαν στο Φεστιβάλ.

Τέλος, ο κ. Λουριδας μίλησε για την έναρξη του νέου κύκλου μαθημάτων «Υποκριτικής μπροστά απ’ την κάμερα», ο οποίος «αφορά ανθρώπους κάθε ηλικίας που θέλουν να μάθουν περισσότερα για την τέχνη του σινεμά και της υποκριτικής, αλλά και όσους επιθυμούν να φτιάξουν ταινίες – μονολόγους που θα προετοιμαστούν για να διαγωνιστούν στο επόμενο Φεστιβάλ» (δείτε εδώ).

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του σκηνοθέτη Γιώργου Λουριδά στον Antenna Star 103.5: