Λοβέρδος για εκλογές ΚΙΝ.ΑΛ.: «Ελλάδα χωρίς ΠΑ.ΣΟ.Κ. δε γίνεται»

Ελλάδα χωρίς ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν γίνεται, ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος κατά την ομιλία του στην Κ.Ε. του ΚΙΝ.ΑΛ. Ο Ανδρέας Λοβέρδος, που είναι ένας από τους υποψηφίους για την ηγεσία του κόμματος, επανέλαβε τις θέσεις του για: «Επιστροφή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. του 21ου αιώνα, με σύμβολό τον ήλιο, χρώμα το πράσινο και καθήκον την Πράσινη Επανάσταση, δηλαδή η θετική ανατροπή όλων των κακώς κειμένων».

«Φτάνει πια η εγκατάλειψη του ονόματος, του σήματος, του χρώματος, των ήχων του ΠΑ.ΣΟ.Κ.! Φτάνουν πια τα βαφτίσια!», τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος και σε σχέση με την εσωκομματική δημοκρατία του ΚΙΝ.ΑΛ., δεσμεύτηκε πως όλα θα γίνουν από την αρχή κι από τη βάση, χωρίς κανένα κομματικό όργανο μη αιρετό.

Μίλησε για συλλογικότητα με τρεις αντιπροέδρους και δεσμεύτηκε πως αν εκλεγεί θα τιμήσει και θα συνεργαστεί με όλους τους προηγούμενους προέδρους.

Ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι «αντί να τοποθετούμαστε στο δημόσιο διάλογο με πυρήνα την ιδεολογία μας και το συμφέρον του πολίτη και να εκφέρουμε λόγο καθαρό, πολλές φορές και ατυχώς, το πρώτο που κάνουμε είναι να δούμε τι λέει η Νέα Δημοκρατία, τι λέει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και μετά να πάρουμε θέση, προσπαθώντας απεγνωσμένα να διαφοροποιηθούμε. Δεν μπορεί, φίλες και φίλοι, εφαλτήριο των θέσεων και των αποφάσεων ενός κόμματος να είναι η εναγώνια αναζήτηση του τι λέει ο άλλος. Γιατί τελικά καταλήγουμε να γινόμαστε αντικείμενο εμπαιγμού ή και οργής των πολιτών».

Ακόμη υπογράμμισε ότι «δεν ανέχομαι να απειλεί να κυριαρχήσει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην κεντροαριστερά. Δεν ανέχομαι να χαρίζουμε στον Μητσοτάκη το κέντρο. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ήταν και θα ξαναγίνει το κόμμα των μη προνομιούχων, το κόμμα της μεσαίας τάξης».

newsit.gr