Γ. Λύτρας στον Antenna Star: «Άσκηση θεσμικής Αντιπολίτευσης με τεκμηριωμένες και κοστολογημένες προτάσεις» (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου, φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας, ο νέος Επικεφαλής της Παράταξης «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο», Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιάννης Λύτρας.

Ο κ. Λύτρας αναδείχθηκε Επικεφαλής της παράταξης την Τετάρτη 19/10/2022, μετά την πολιτική απόφαση του Απόστολου Κατσιφάρα να παραιτηθεί.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν:

-Γόνιμος πολιτικός διάλογος από το σύνολο των περιφερειακών συμβούλων της Παράταξης, ο οποίος  επαναβεβαίωσε τη σφυρηλατημένη ομοψυχία και ενότητα της Παράταξης στο πρόσωπο του νέου Επικεφαλής.

-Συναίσθηση ευθύνης της δουλειάς που πρέπει να γίνει και του Πολιτικού Περιβάλλοντος στο οποίο θα πρέπει να κινηθεί ο κ. Λύτρας, σε έναν χρόνο που αναμένεται πυκνός σε πολιτικές εξελίξεις.

-Γιατί ο κ. Λύτρας θέλησε να διεκδικήσει την Ηγεσία της παράταξης.

-Η σημασία της εκλογής ενός Αιτωλοακαρνάνα Πολιτικού ως Επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης.

-Παραμένουν σε εκκρεμότητα πολλά προβλήματα που αφορούν σε υποδομές στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και μεγάλα, εμβληματικά έργα στο Νομό μας δεν έχουν δημοπρατηθεί και υλοποιηθεί.

-Το διεκδικητικό πλαίσιο από την Περιφερειακή Διοίκηση προς την Κεντρική Εξουσία, για την πλήρη ανάπτυξη του Β’ Βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

-Άσκηση θεσμικής Αντιπολίτευσης στα όργανα του Περιφερειακού Συμβουλίου με ολοκληρωμένες, τεκμηριωμένες και κοστολογημένες προτάσεις, οι οποίες με εντατικοποιημένη δουλειά θα επιφέρουν μια δυναμική για την επίλυση των προβλημάτων.

-Το πολιτικό πλαίσιο που θα θέσει την Παράταξη σε πορεία νίκης στις επόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Γιάννη Λύτρα στον Antenna Star 103.5: