Μαίρη Χρονοπούλου: Αυτό είναι το σημείο που θα τοποθετηθεί η τέφρα της

Την τελευταία επιθυμία που είχε ζητήσει η Μαίρη Χρονοπούλου, φέρνει σήμερα στο «φως» η Εφημερίδα «Espresso» και ο Δημοσιογράφος Γιάννης Αρμουτίδης. Και αυτή έχει να κάνει με το μέρος που θα τοποθετηθεί η τέφρα της.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δημοσίευμα της Εφημερίδας, η σορός της Μαίρης Χρονοπούλου θα μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νεκροτομείο, ώστε να εκτελεστεί γρηγορότερα η διαδικασία νεκροτομής και να μην υπάρχει χρόνος αναμονής.

Στη συνέχεια θα παραληφθεί η σορός της από το γραφείο τελετών της Παιανίας, στο οποίο η Μαίρη Χρονοπούλου έχει αφήσει υπεύθυνη δήλωση ανάθεσης της διαδικασίας αποτέφρωσής της.

Αφού, λοιπόν, προηγηθούν όλες οι διαδικασίες προκειμένου να την αποχαιρετήσουν οι φίλοι της όπως η ίδια επιθυμούσε, θα οδηγηθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Σύμφωνα με την τελευταία της επιθυμία, η τέφρα της θα τοποθετηθεί σε μνημείο που ζήτησε να κατασκευαστεί στον αύλειο χώρο του σπιτιού στην Παιανία, όπου διέμενε ως την τελευταία στιγμή της ζωής της.

Στο κτήμα, λοιπόν, των εννέα στρεμμάτων θα φτιαχτεί το μνημείο της με την επιγραφή «Μαίρη Χρονοπούλου. Ηθοποιός. Αγαπούσε τα παιδιά».

zappit.gr

 

Διαβάστε επίσης: Μαίρη Χρονοπούλου: Είχε αφήσει εντολή να γίνει καύση και όχι ταφή