Ο μακροβιότερος έλληνας προπονητής μπάσκετ στον «Antenna Star 103.5» (Ηχητικό)

Αρχές Ιουλίου ο Πανερυθραϊκός γνωρίζοντας καιρό πριν τη συμμετοχή της στην Α2 Μπάσκετ Ανδρών αποφάσισε να προχωρήσει στην στελέχωση του τιμ της νέας αγωνιστικής περιόδου ανανεώνοντας πρώτα και πάνω απ’ όλα τη συνεργασία του με τον μακροβιότερο έλληνα προπονητή σε πάγκο ομάδας για 21 ολόκληρα χρόνια τον Δημήτρη Χουχουλή. 

Ο έμπειρος κόουτς μίλησε στην εκπομπή «ΟΛΑ Sports» που επιμελείται και παρουσιάζει ο Δημοσιογράφος Παρασκευάς Μάζης στον «Antenna Star 103.5» για αυτό το μοναδικό επίτευγμα ενώ υπήρξε από πλευράς του μία λεπτομερή αναφορά του πλάνου που έχει όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα του Πανερυρθαϊκού είτε αγωνίζεται στην Α2 Μπάσκετ Ανδρών, είτε στην Β’ Εθνική.

Στην διάρκεια της συνέντευξης ο κ. Χουχουλής στάθηκε και στην αξιέπαινη προσπάθεια των ανθρώπων του Α.Ο. Αγρινίου μη αφήνοντάς στον τύχη του ενώ τοποθετήθηκε σε σχετικές ερωτήσεις για τον Πανιώνιο αλλά και την πορεία της Α.Ε.Κ. στο Final-8 του Basketball Champions League.

Ακούστε αναλυτικά όλη τη συνέντευξη του κ. Δημήτρη Χουχουλή στον «Antenna Star 103.5»:

Για την ιστορία…

Ο Πανερυθραϊκός επέστρεψε και πάλι στην Α2, έπειτα από τέσσερα χρόνια και πραγματοποίησε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο δεύτερο τη τάξει Πρωτάθλημα της χώρας, φεύγοντας με την πρώτη του νίκη από την έδρα του Α.Ο. Αγρινίου, του οποίου και επικράτησε με 52-67, σε μία ιδιαίτερη και παράξενη Πρεμιέρα, που διεξήχθη κάτω από πρωτόγνωρες και πρωτοφανείς συνθήκες, στη «σκιά» της πανδημίας.