Ζ. Μακρυπούλια: «Ευτυχώς που έχουμε ο ένας τον άλλον», η ανάρτησή της για τη φωτιά στην Κύθνο

Μία ανάρτηση έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια σχετικά με την πυρκαγιά που ξέσπασε στην Κύθνο.

Η δημοφιλής ηθοποιός βρισκόταν αυτές τις ημέρες στο νησί για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Ωστόσο, οι χαλαρές στιγμές που απολάμβανε με τα αγαπημένα της πρόσωπα σύντομα μετατράπηκαν σε εφιάλτη.

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ζέτα Μακρυπούλια μοιράστηκε με το κοινό της εικόνες και βίντεο από το πύρινο μέτωπο, ενώ περιέγραψε την εμπερία της στο νησί.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως ένα άκρως ποιητικό και απολαυστικό, σε σχέση με την τοποθεσία, αυγουστιάκο μελτέμι, μετατράπηκε από ένα ξερόχορτο, όπως ακούστηκε ότι όλα άρχισαν, σε πύρινο τοπίο. Ώρα 20:16. Χτυπάει το τηλέφωνο. “Όλα καλά εκεί; Μάθαμε πως έπιασε φωτιά στου Σκύλου”. Τρεις κόλπους μακριά μου. Ώρα 21:10.

Η φωτιά είχε πλέον περάσει και τους τρεις αυτούς κόλπους. “Μαζέψτε δυο πράγματα και φεύγουμε”. Ακούστηκε. Σαν τα ρομπότ, κάναμε ακριβώς αυτό. Μεταξύ μας πάντα. Χωρίς κάποια “υπεύθυνη” ενημέρωση-ειδοποίηση-προστασία. Φύγαμε. Άλλοι πήγαν προς τη θάλασσα, άλλοι προς τον κεντρικό δρόμο και οι πιο γενναίοι έμειναν εκεί, με τα φτυάρια τους, με τις τοπικές υδροφόρες, να σώσουν ότι μπορούν από τον τόπο τους. Μόνοι τους πάντα».

Συνέχισε την ανάρτησή της, γράφοντας: «Επόμενη μέρα: Καμένη γη. Κολόνες της Δ.Ε.Η. φλέγονται στη βάση τους, με κίνδυνο να πέσουν και η κόλαση να αρχίσει ξανά.. Να τονίσω δε πως όλα αυτά έγιναν σ έναν τόπο χωρίς ιδιαίτερη βλάστηση.

Δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα γινόταν αν συνέβαινε το αντίθετο.. Μάλλον τολμώ, γιατί το βλέπω στις ειδήσεις να συμβαίνει τώρα.. Απ’ όλη αυτή την εμπειρία, ένα πράγμα είδα καθαρά και μπορώ να μοιραστώ μαζί σας. Ευτυχώς που οι άνθρωποι έχουμε ο ένας τον άλλον, όμως όλοι μαζί, είμαστε στο έλεος μας. Καλή δύναμη σε όλους».

Δείτε την ανάρτησή της:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official

protothema.gr

Διαβάστε επίσης: Μήνυμα με νόημα και… πολλούς αποδέκτες έστειλε η Πρεβεζάνα Ιωάννα Μαλέσκου (Photos)