Η 59χρονη Κάρολ Χίκμαν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που συνεχίζουν να ερευνούν την εξαφάνιση της 3χρονης Μαντλίν, και ερωτήθηκε για τον πρώην σύντροφό της, τον 51χρονο Μάικλ Τζέχλ.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Τζέλε είπε στην «Mirror» ότι «δεν ξέρει τίποτα για τη Μάντι. Η αστυνομία ξέρει πού μένω».

Η Κάρολ δουλεύει σε ένα μπαρ σε απόσταση 450 μέτρων από το σημείο που η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε στις 3 Μαϊου του 2007. Η ίδια περιγράφει τον Τζέχλ ως «φιλικό χίπι».

«Αστυνομικοί μπήκαν στο μπαρ και με ρώτησαν αν μπορούσα να θυμηθώ την 3η Μαΐου του 2001. Φυσικά και θυμάμαι. Ήμουν στο μπαρ και μας πήραν κάποιοι φίλοι και είπαν ότι ένα μικρό κορίτσι είχε εξαφανιστεί. Βγήκαμε στο δρόμο και ψάχναμε να τη βρούμε όλη νύχτα» λέει η Κάρολ.

«Με ρωτούσαν για τη Μαντλίν και για τον πρώην φίλο μου. Ήμασταν μαζί περίπου ενάμιση χρόνο αλλά το διάστημα της εξαφάνισης της Μαντλίν είχαμε πολλά χρόνια χωρίσει. Δεν υπάρχει λόγος να τον υποπτεύονται και η αλήθεια είναι ότι έμεινα έκπληκτη που με ρωτούσαν για εκείνον» προσθέτει.

Τη νύχτα της εξαφάνισης της Μαντλίν ο Ιρλανδός Μάρτιν Σμιθ, που ήταν στο μπαρ που δουλεύει η Κάρολ, όταν έφευγε είδε έναν άνδρα μαζί με ένα μικρό ξανθό κοριτσάκι που ο ίδιος πιστεύει ότι ήταν η Μαντλίν.