Μάρα Μεϊμαρίδη: «Αυτή η περσόνα ήταν που έκανε τον Φασούλη πλούσιο και διάσημο»

«Άρχισα να νιώθω μια επίθεση από την πρώτη μέρα από την Μαρία Μπακοδήμου. με είπε απατεώνα», λέει η Μάρα Μεϊμαρίδη,

Μετά τον βαθμό μηδέν που πήρε από την Μαρία Μπακοδήμου στο «J2US», η Μάρα Μεϊμαρίδη βρέθηκε καλεσμένη στο «Happy Day». Η ίδια μίλησε για την κριτική που έχει δεχτεί από την παρουσίαστρια αλλά και για το σχόλιο που έκανε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Κι εγώ θα έπρεπε να φύγω αφού πήρα μηδέν. Όταν βάζεις σε έναν άνθρωπο μηδέν, πιστεύεις ότι η εμφάνιση που κάνει αξίζει μηδέν. Ο καθένας εκεί έχει έναν ρόλο. Η Μαρία Μπακοδήμου πληρώνεται για να κάτσει στην επιτροπή και να λέει δυο παρόλες, ντυμένη ωραία, χτενισμένη κλπ. Εγώ έχω επίσης έναν ρόλο, να διαγωνιστώ. Η δουλειά μου είναι ο τηλεθεατής να περάσει ωραία, να χαλαρώσει, να γελάσει, να έχει μια αναμονή… Εάν εγώ κάνω τη δουλειά μου καλά, όλοι εργαζόμενοι θα πληρωθούν. Αν αξίζω μηδέν να πάω σπίτι μου τότε. Θα μου πεις θα συνεχίσεις τις περσόνες; Θα συζητήσω με τον Νίκο τι θα κάνω», είπε η Μάρα Μεϊμαρίδη και συνέχισε:

«Περισσότερο με στεναχώρησε ο Σταμάτης Φασουλής. Αυτή η περσόνα της «Λίτσας», ήταν η περσόνα που έκανε τον Φασούλη πλούσιο και διάσημο. Και την είχα στήσει ειδικά για τον Φασουλή. Και ξαφνικά ακούω από τον ίδιο «μίζερη είναι, δεν μου αρέσει». Δεν σου αρέσει η Μαίρη Παναγιωταρά που το έπαιζες στο θέατρο μετά τη Χούντα; Με συγχωρείς πάρα πολύ και έπρεπε να το το θυμίσω επί σκηνής γιατί στεναχωρήθηκα. Του το τραγούδησα κιόλας σαν να του έλεγα: Θυμάσαι; Εσύ την δημιούργησες αυτή την περσόνα».

«Η Μαρία Μπακοδήμου έχει να κρίνει το performance και όλα αυτά που κατηγορεί είναι μέσα σε μια περσόνα. Εγώ άρχισα να νιώθω μια επίθεση από την πρώτη μέρα. με είπε απατεώνα, δεν υπάρχει χιούμορ κανένα. Και είπα κι εγώ από μέσα μου αυτή η γυναίκα σε ένα φιλανθρωπικό show, τι λόγο έχει να μου επιτεθεί; Νιώθω μια εμμονή. Όλη η επιτροπή έχει λυσσάξει να με διώξει, ο κόσμος με κρατάει», κατέληξε η Μάρα Μεϊμαρίδη.

zappit.gr