«Η Μαρία έπεσε στο καθήκον…»: Συντετριμμένος ο πατέρας της Μεσολογγίτισσας (Video)

Μεσολόγγι: Σε κατάσταση σοκ είναι ο πατέρας της 42χρονης νοσηλεύτριας του Νοσοκομείου του Ρίου, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Εθνική Αντιρρίου – Ιωαννίνων, μετά τη βάρδια της.

«Ήταν ένα παιδί γελαστό, χαρούμενο. Είχε πάρα πολλές φίλες τι να σας πω. Σχόλασε από τις 11 το βράδυ που πήγε μέχρι τις 7 το πρωί. Ερχόταν προς το Μεσολόγγι κι έγινε αυτό που έγινε», είπε ο κ. Δημήτρης Μπάθας, στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega Channel.

«Δε μας ειδοποίησε κανένας, αλλά το έβλεπα εγώ. Πάντα η Μαρία μας έπαιρνε. 8:30 ώρα ήταν εδώ. Πάει 9 η ώρα και δεν φάνηκε. Κατέβηκα στην αγορά», ανέφερε. Έμαθε από περαστικό πως η κόρη του ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο.

«Μου λέει κάποιος «υπάρχει Μπάθα στο Αϊδωνοχώρι;» Γιατί, μου λέει, έγινε ένα τροχαίο. Και σηκώνομαι και πηγαίνω στο Νοσοκομείο και μαθαίνω τα πάντα», είπε σπαρακτικά ο πατέρας της άτυχης νοσηλεύτριας.

Ακούστε όσα είπε στο «Live News»

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.: «Θλίψη και αγανάκτηση»
Τη «θλίψη και αγανάκτηση» της εκφράζει η Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. για τον θάνατο της 42χρονης νοσηλεύτριας.

«Εκφράζουμε τη θλίψη και την αγανάκτησή μας για το θάνατο της συναδέλφου. Επέστρεφε σπίτι της, μετά από ακόμη μία εξαντλητική βραδινή βάρδια στην Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου. Συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Ήταν επικουρική συμβασιούχος εργαζόμενη που καθημερινά έκανε 45 χιλιόμετρα πήγαινε έλα, αφού ο τόπος διαμονής της ήταν στο Μεσολόγγι. Ένα μεγάλο μέρος του πενιχρού μισθού της πήγαινε στα έξοδα μετακίνησης. Η αβεβαιότητα για το μέλλον της στη δουλειά και τα εξαντλητικά ωράρια λόγω των τραγικών ελλείψεων στα νοσοκομεία, πόσο να αντέξει σε όλη αυτή τη πίεση; Αποκοιμήθηκε στο τιμόνι. Δεν μας ακούει κανείς. Γι’ αυτό η αγανάκτηση μας», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν., Μιχάλης Γιαννάκος.

newsit.gr