Μαρίνα Πατούλη: Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο

Το πρόβλημα υγείας που επιδεινώθηκε και οδήγησε την Μαρίνα Πατούλη στο Νοσοκομείο.

Δύσκολες ώρες για την Μαρίνα Πατούλη, η οποία μεταφέρθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «TLIFE», η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά από ξαφνική επιδείνωση ενός προβλήματος υγείας που είχε εδώ και αρκετό καιρό.

Η Μαρίνα Πατούλη, μετά από δημοσιεύματα ότι παίρνει διαζύγιο από τον Γιώργο Πατούλη, μίλησε την Παρασκευή στο «TLIFE», αναφέροντας μεταξύ άλλων και τα εξής: «Επειδή πάντα ήθελα να είμαι ειλικρινής και αυθεντική στα όσα έχω μοιραστεί με το κοινό για την προσωπική μου πορεία με τον Γιώργο, θέλω να πω ότι εγώ μένω πιστή στο σπίτι μου, στην οικογένειά μου με το παιδί μου. Είμαι εδώ, ασχολούμαι με την αυτοδιοίκηση, με το επάγγελμά μου ως φιλόλογος. Δεν θα είμαι ποτέ λιποτάκτης ζωής και δεν θα αναιρέσω τη στήριξη στον σύζυγό μου, ο οποίος ενδεχομένως να κάνει τη δική του τοποθέτηση».

Το πρωί του Σαββάτου, σε μαγνητοσκοπημένη τηλεφωνική συνέντευξη που προβλήθηκε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, η Μαρίνα Πατούλη δήλωσε:

«35 χρόνια ζωής δεν μπορούν να σβήσουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Αγαπώ τον άντρα μου πάνω από όλα ως άνθρωπο, είμαι δίπλα του και θα είμαι δίπλα του και συνοδοιπόρος και βοηθός σε ό,τι αποφασίσει να κάνει. Δεν σου κρύβω ότι ως γυναίκα και ως άνθρωπος έχω βιώσει μεγάλη απογοήτευση από όλο αυτό, είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα περνούσαμε αυτή την αντιξοότητα, όμως, όλοι δοκιμαζόμαστε. Θα είμαι στυλοβάτης στο παιδί μου, είμαι στο σπίτι μου, είμαι με το παιδί μου, ασχολούμαι με την αυτοδιοίκηση, με το επάγγελμά μου, θέλω να συνεχίσω την κοινωνική προσφορά μου και να διατηρήσω την οικογένειά μου.

Θεωρώ επειδή και ο Γιώργος Πατούλης είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος, θα μπορέσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να μπορέσουμε να διαχειριστούμε την όλη αυτή κατάσταση που πραγματικά για μένα αποτελεί ένα πένθος».

zappit.gr