Μάρω Κοντού: «Σκηνοθέτης έριξε χαστούκι και τον έδιωξα ως θιασάρχης»

«Όλο αυτό είναι τραγικό, απαίσιο, φθηνό, βρώμικο και δεν θέλω να το πιστέψω», ανέφερε η Μάρω Κοντού.

Στο «Dot.» βρέθηκε καλεσμένη η Μάρω Κοντού που αναφέρθηκε στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών για τον χώρο του θεάματος ενώ ανέφερε κι ένα περιστατικό βίας που είχε ζήσει παλιότερα συνάδελφός της.

«‘Επεσα από τα σύννεφα με τον Γιώργο Κιμούλη γιατί έχουμε συνεργαστεί και πέρασα πολύ ωραία με χιούμορ. Απορώ τι έγινε με αυτές τις κοπέλες. Ήμασταν τέσσερις γυναίκες. Δεν ξέρω πως έγιναν όλα αυτά και δεν μπορώ να φανταστώ. Λυπάμαι πάρα πολύ. Στα 17 μου ένας υπονόησε κάτι και μου έλεγε θέλω να σου δείξω ένα κοστούμι που το έχει ένας φίλος μου στην Κηφισιά. Του είπα όχι, είχα καταλάβει από μέρες ότι έπαιζε το μάτι του. Τέτοια εμπειρία δεν έχω.

Μια φορά ένας σκηνοθέτης χαστούκισε έναν νεότατο ηθοποιό γιατί ο πρώτος του είπε να κάνει δεξιά κι ο δεύτερος ρώτησε δεξιά, όπως βλέπετε εσείς, ή όπως μπαίνω εγώ; Κάναμε πέρα τον σκηνοθέτη γιατί εγώ ήμουν θιασάρχης. Μετά από ένα χρόνο ζήτησε συγγνώμη και τον πήραμε στην δουλειά. Όλο αυτό είναι τραγικό, απαίσιο, φθηνό, βρώμικο και δεν θέλω να το πιστέψω. Άρα είναι άρρωστοι αυτοί. Δεν πιστεύω ότι ένας ταλαντούχος θα κάνει τέτοια, είναι άρρωστος ή κομπλεξικός

zappit.gr