Connect with us

Media-Lifestyle

«MasterChef 2025» – Παναγιώτης Φωτόπουλος: Ο Αγρινιώτης «Τίγρης» τερμάτισε στην 7η θέση!

Στο «MasterChef 2025» το βράδυ της 3ης Ιουνίου ο Παναγιώτης Φωτόπουλος, ο Αγρινιώτης «Τίγρης» τερμάτισε στην 7η θέση!

Στο «MasterChef 2025» το βράδυ της 3ης Ιουνίου ο Παναγιώτης Φωτόπουλος, ο Αγρινιώτης «Τίγρης» τερμάτισε στην 7η θέση!

Ο Κεφαλονίτης Βασίλης Φέρρος ήταν εκείνος που… υποχρέωσε τον Αγρινιώτη μάγειρα να οδηγηθεί σε αυτή τη διαδικασία αποχώρησης μία ημέρα πριν.

Την αμέσως επόμενη τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα επιθυμούσε ο Παναγιώτης και παρά τα τρία επτάρια από τους κριτές ήταν αυτός που -οριακά- μένει εκτός τελικής 6άδας και αποχώρησε οριστικά από τον Μαγειρικό Διαγωνισμό.

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, λίγο πριν διεκδικήσει μέχρι τέλους το μεγάλο έπαθλο ο «Τίγρης» άφησε την ποδιά στην άκρη του πάγκου και αφού τους αποχαιρέτησε όλους ευχήθηκε να δει στον Τελικό τους φίλους του τον Λευτέρη και τον Νέστορα.


Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης

 

Διαβάστε επίσης: «Big Brother»: Δάκρυα, εντάσεις κι ένας διαφορετικός αγώνας για τον αρχηγό!

Advertisement

Τελευταία νέα →