Ματίνα Παγώνη: «Έχω δεχτεί απειλές από συγγενείς ασθενών»

Για τις απειλές που έχει δεχθεί μίλησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, στην τηλεόραση της ΕΡΤ. Η Ματίνα Παγώνη καλεσμένη στην «Στούντιο 4» μίλησε για την δύσκολή περίοδο που βιώνουμε για ακόμη μια φόρα με τον κορονοϊό, ενώ ανέφερε πως έχει δεχτεί απειλές από συγγενείς ασθενών που έχει χρειαστεί να νοσηλευτούν.

«Όλοι έχουμε δεχτεί απειλές. Εμείς είμαστε σε έναν χώρο που έχουμε να κάνουμε με ασθενείς, συγγενείς, που ο καθένας μπορεί να χάσει τον άνθρωπο του. Εκείνη τη στιγμή σε ποιον ξεσπάς; Στο γιατρό, όχι σε κάποιον άλλο. Είναι λογικό, αλλά αυτά τα ξεπερνάς σιγά σιγά, με τον τρόπο σου, με την ηρεμία σου και καθησυχάζεις τους ανθρώπους αυτούς», δήλωσε η Ματίνα Παγώνη σχολιάζοντας τα όσα έχει βιώσει κατά την πανδημία του κορονοϊού.

Σημείωσε πως απαντά σε όλα τηλεφωνήματα που δέχεται, καθώς καταλαβαίνει την αγωνία του κόσμου για το εμβόλιο και τον κορονοϊό.

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για τη μίμηση του Τάκη Ζαχαράτου λέγοντας πως διασκέδασε ιδιαίτερα με τη σάτιρα του. Αποκάλυψε πως όταν είδε πρώτη φορά τη μίμηση του Τάκη Ζαχαράτου εκείνη την ώρα έκανε το εμβόλιο του κορονοϊού και αντί να ασχολείται με το εμβόλιο, γελούσε με τη σάτιρα.

newsit.gr