Μαύρο Ρόδο: Το τσίπουρο που έχει τη δική του θέση στην ψυχή μας

 Το « Μαύρο Ρόδο », είναι μονοποικιλιακό τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο , που παράγεται αποκλειστικά από 100% απόσταξη στεμφύλων της ποικιλίας Μοσχάτο Μαύρο Τυρνάβου 

Η περιοχή του Τυρνάβου στη Θεσσαλία είναι γνωστή για τη συγκεκριμένη ποικιλία σταφυλιού η οποία , ως γνωστόν , από το 1989 είναι χαρακτηρισμένη με Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη . 

Κάθε Νοέμβριο η οικογένεια Στουπάκη ταξιδεύει στον Τύρναβο για την απόσταξη του εξαιρετικού τσίπουρου « Μαύρο Ρόδο ».