«Μάχη» στην περιφέρεια ανάμεσα σε Χαρίλαο Τρικούπη και Κόροιβο Αμαλιάδας

Ο Χαρίλαος Τρικούπης υποδέχεται τον Κόροιβο Αμαλιάδας το Σάββατο στις 17:00 για την 13η Aγωνιστική της Elite League «Ερρίκος Ντυνάν».

Οι Γηπεδούχοι μπήκαν με το αριστερό στο 2023 γνωρίζοντας την ήττα στον Εύοσμο από τον Αίαντα (91-56). «Ερχόμαστε από τρεις συνεχόμενες ήττες και δουλέψαμε πολύ σκληρά για να διορθώσουμε κάποια πράγματα μέσα στην εβδομάδα. Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση για το επερχόμενο παιχνίδι παρόλο που αντιμετωπίζουμε έναν πολύ καλό και σκληρό αντίπαλο με πολύ καλούς παίκτες. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι του Σαββάτου για να επιστρέψουμε στον σωστό δρόμο των επιτυχιών. Περιμένουμε τον κόσμο μας στο Γήπεδο για να μας δώσει θετική ενέργεια», ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ, Αλάντε Φένερ.

Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν καλά το νέο έτος με τη νίκη επί του Αμύντα (81-75) στην Αμαλιάδα και στοχεύουν σε ανάλογη συνέχεια. «Πετύχαμε μια καλή νίκη με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς στην έδρα μας. Το θέλαμε πολύ και είχαμε δουλέψει αρκετά την περίοδο των διακοπών. Ήταν σημαντικό για την ομάδα και για τον κόσμο μας να ξεκινήσουμε θετικά την νέα χρονιά. Πλέον αυτός ο αγώνας είναι παρελθόν και κοιτάμε τον επόμενο. Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον Χαρίλαο Τρικούπη εκτός έδρας, μια ομάδα που έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι είναι δυνατή στην έδρα της», τόνισε ο Νίκος Καμάρας. «Σε κάθε παιχνίδι ο Κόροιβος παίζει για την νίκη. Για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα βασική προϋπόθεση είναι η συγκέντρωση, η αγωνιστικότητα και το πάθος που θα πρέπει να έχει η ομάδα μας σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις ομάδες. Όπως μέχρι στιγμής έχουμε διαπιστώσει  όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Σε αυτό βοηθάει και η χειμερινή μεταγραφική περίοδος καθώς πολλές ομάδες ενισχύθηκαν και θα παρουσιαστούν πιο δυνατές στην συνέχεια του Πρωταθλήματος», πρόσθεσε ο 25χρονος φόργουορντ.