Connect with us

Media-Lifestyle

Mega Channel – «Φως στο Τούνελ»: Πρεμιέρα για την 32η σεζόν, το μήνυμα ευγνωμοσύνης της Πυργιώτισσας!

Στο Mega Channel την Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2026 έκανε πρεμιέρα το «Φως στο Τούνελ» για την 32η σεζόν με την Πυργιώτισσα να εκφράζει μήνυμα ευγνωμοσύνης στους τηλεθεατές.

Στο Mega Channel την Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2026 έκανε πρεμιέρα το «Φως στο Τούνελ» για την 32η σεζόν με την Πυργιώτισσα να εκφράζει μήνυμα ευγνωμοσύνης στους τηλεθεατές.

Στο Mega Channel την Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2026 έκανε πρεμιέρα το «Φως στο Τούνελ» για την 32η σεζόν με την Πυργιώτισσα να εκφράζει μήνυμα ευγνωμοσύνης στους τηλεθεατές.

Η γνωστή Δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη μακρόχρονη πορεία της εκπομπής, υπογραμμίζοντας τη σημασία της σταθερής σχέσης που έχει αναπτύξει με τους τηλεθεατές όλα αυτά τα χρόνια.

Όπως τόνισε, η αγάπη, η εμπιστοσύνη και η στήριξη του κόσμου αποτελούν την κινητήριο δύναμη της προσπάθειάς της.

Το «ευχαριστώ» της Αγγελικής Νικολούλη στους τηλεθεατές

Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας τηλεοπτικής σεζόν, η Αγγελική Νικολούλη εξέφρασε τη βαθιά της ευγνωμοσύνη προς το κοινό που βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της εδώ και περισσότερες από τρεις δεκαετίες.

Παράλληλα, ευχαρίστησε θερμά τους τηλεθεατές για τις ευχές, τα λουλούδια και τα δώρα που έστειλαν με αφορμή την έναρξη της νέας σεζόν, συμμετέχοντας με τον δικό τους τρόπο στη γιορτή της πρεμιέρας.

Η Αγγελική Νικολούλη συγκεκριμένα ανέφερε: «Καλησπέρα, καλό φθινόπωρο.

Σαν να μην πέρασε φίλοι μου μια μέρα.

Κι όμως, μετράμε τα 31 χρόνια που έφυγαν και εγκαινιάζουμε αυτή τη νύχτα την 32η τηλεοπτική χρονιά μας.

Δε θα φτάναμε μέχρι εδώ εάν δεν είχαμε τη δική σας την βοήθεια, τη στήριξη και τη μεγάλη αγάπη που λειτουργεί σαν κινητήριος δύναμη.

Να σας πω λοιπόν το μεγάλο ευχαριστώ και για τις ευχές και για τα λουλούδια και για τα γλυκά, γιατί έχετε φροντίσει να μας γλυκάνετε σήμερα και να στείλω και το ευχαριστώ μου και στον Διευθυντή Προγράμματος του MEGA, τον κύριο Σούσουλα, στη Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, την κυρία Βλαβιανού, στα γλυκά, στα καλά παιδιά και δημιουργικά εδώ της παραγωγής μας και στους φίλους τον Κώστα Λαζόπουλο, στον Γιώργο Φιτσιάλο, στην Κατερίνα Νώντα και σε άλλους».

Η συμπλήρωση 31 ετών συνεχούς τηλεοπτικής παρουσίας και η έναρξη της 32ης χρονιάς αποτελούν ένα σημαντικό ορόσημο για την εκπομπή, με την Αγγελική Νικολούλη να αναγνωρίζει πως η διαχρονική ανταπόκριση του κοινού παραμένει καθοριστική για τη συνέχιση αυτής της πορείας.

Διαβάστε επίσης: «Κουτσουπιές»: Πρεμιέρα για την καθημερινή κωμωδία της Ε.Ρ.Τ.1 που μας μεταφέρει στο πιο επεισοδιακό Χωριό

Advertisement

Τελευταία νέα →