Στο Mega ο Σφήνος – Πότε κάνει πρεμιέρα το «Supermarker Sweep»

Με επίσημη ανακοίνωσή του το Μega προετοιμάζει το τηλεοπτικό κοινό για τον ερχομό του πάντα ανατρεπτικού Τόνι Σφήνου στο πρόγραμμά του.

Κόντρα σε όσα γράφτηκαν περί αναβολής του νέου project του μεγάλου καναλιού, το «Supermarket Sweep» ετοιμάζεται για πρεμιέρα και μάλιστα μέσα στον τρέχων μήνα.

«Απολαμβάνετε τη βόλτα στο Supermarket; Είστε από εκείνους που ξέρετε πού βρίσκεται το καθετί ή κάνετε γύρους μέχρι να το βρείτε; Το ‘Supermarket Sweep’, το νέο απίθανο τηλεπαιχνίδι, με παρουσιαστή τον απολαυστικό Toni Sfino έρχεται τον Δεκέμβριο στο MEGA.

Τρία ζευγάρια διαγωνίζονται μεταξύ τους σε διασκεδαστικά παιχνίδια, αλλά και απίθανες ερωτήσεις. Ο Tonis Sfinos κάνει παιχνίδι με όλους και με όλα, βάζει συνεχώς νέες προκλήσεις στους παίκτες και τους προτρέπει με την ανεξάντλητη ενέργειά του να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία! Το ζευγάρι που θα καταφέρει να κάνει το μεγαλύτερο λογαριασμό στο ‘ταμείο’ κερδίζει το έπαθλο των 1500€!

To χρονόμετρο μετράει αντίστροφα. Ποιος θα κάνει το μεγαλύτερο λογαριασμό; Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο 210 7000060 και στο megatv.com και λάβετε μέρος στο πιο πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι», αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση.

dailymedia.com.gr