Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε η παράσταση «Ματωμένος Γάμος» στον Αστακό (Photos)

Την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Μαΐου παρουσιάστηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η παράσταση «Ματωμένος Γάμος» του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα,  από την θεατρική ομάδα μαθητών Αστακού υπό την καθοδήγηση, τη διδασκαλία και την σκηνική προσαρμογή του κου Λάμπρου Πιτσούλια

Σε μια κατάμεστη αίθουσα και τις δύο μέρες τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό!

Ο σύλλογός μας ευχαριστεί θερμά τον κο Λάμπρο Πιτσούλια σε αναγνώριση της ακούραστης προσπάθειάς του, της προσφοράς και του έργου του στον πολιτισμό του τόπου μας. Ευχόμαστε να είναι δίπλα μας και τα επόμενα χρόνια και να διδάσκει τα παιδιά μας ήθος και πολιτισμό!  

Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι Σεβαστοί Πατέρες Δαβίδ, Ιερόθεος και  Δημήτριος, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Τριανταφυλλάκης Γιάννης, οι αντιδήμαρχοι κκ Πολύζος Βασίλης και Κατσαούνης Λευτέρης, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμός, Περιβάλλον, Παιδεία & Κοιν. Πρόνοια κ.Μπαμπούρης Κώστας, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού κα Γριτσίπη Αρετή, η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κα Ταπραντζή Χριστίνα, ο Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κομπλίτσης Δημήτρης, ο πρώην Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Κατσούλης Π., η δ/ντρια Γενικού Λυκείου Αστακού κα Καλαϊντζίδου Βούλα, Δ/ντές Υπηρεσιών, Πρόεδροι Συλλόγων, εκπαιδευτικοί, χορηγοί, γονείς, μαθητές και πλήθος κόσμου. Τους ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους χορηγούς μας, 

που για ακόμα μια φορά στήριξαν την προσπάθειά μας.

Γ.Παύλο – Π. Χολή Ο.Ε. “Φυτά 4 εποχές”
Δεστούνη Βαγγέλη
Παπαϊωάννου Βαγγέλη
Στάικο Παναγιώτη
Βασιλείου Απόστολο “Έκθεσις”
Αρκουζή Δημήτρη  & ΣΙΑ ΕΕ “AΒ Βασιλόπουλος”
Πολιτ/κό Σύλ/γο Μπαμπίνης “Χριστόδουλος Παμπλέκης”
Βασιλική & Παναγιώτη Μάντζαρη
“Make Art”
Κέντρο Ξένων Γλωσσών Αγγελική Πιτσούλια
Κρίθημο Δημήτρη “Καφέ Τζίμης”
Πανταζή Γιώργο
Σπυρέλη Στράτο “CoffeeDrops”

Ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη βοήθειά τους, τους:
Καλλισώρα Γιώργο 

Λεωνίδα Καραγεώργο
Χολή Νίκο

Παπαστάμου Αιμιλία

Πιτσούλια Σταματίνα

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ξηρομέρου κ. Μπαμπούρη Κώστα και τα μέλη του για την συνδιοργάνωση.

Και επίσης ευχαριστούμε τον Δήμο Ξηρομέρου για την παραχώρηση της αίθουσας.

Δείτε φωτογραφίες από την παράσταση: