Η μεγάλη νίκη στις εκλογές των Μηχανικών ενδυναμώνει την προσπάθεια της Κυβέρνησης

O Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Στεργίου για τη νίκη της Δ.Κ.Μ. στις εκλογές του Τ.Ε.Ε. έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στη Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (Δ.Κ.Μ.) και στον επικεφαλής της και πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Τ.Ε.Ε).,  Γιώργο Στασινό για τη μεγάλη νίκη τους στις χθεσινές εκλογές. Πρόκειται για  μια ιστορική πρωτιά, αφού η Δ.Κ.Μ.  άγγιξε το 40%,  ενώ η παράταξη που στήριξε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σημείωσε μονοψήφιο ποσοστό.

Οι χιλιάδες μηχανικοί με την ψήφο τους επιβράβευσαν την εκσυγχρονιστική πορεία που χάραξε το Τ.Ε.Ε. και  προσωπικά ο πρόεδρος του Γ. Στασινός τα τελευταία χρόνια  και επιβεβαίωσαν, αυτό που αποτυπώνεται σε όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ότι δηλαδή η κοινωνική αποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας είναι μεγαλύτερη από το αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου.

Ενδυναμώνεται έτσι με τον πιο εμφατικό τρόπο η προσπάθεια της Κυβέρνησης για ανάκαμψη της χώρας και δημιουργία νέων και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας για τους επιστήμονες και το παραγωγικό δυναμικό της».