Μένουν στο Open Beyond ή επιστρέφουν στον ΑΝΤ1 οι «Ράδιο Αρβύλα»;

Συνεχίζεται το θρίλερ της παραμονής ή όχι του Αντώνη Κανάκη και της παρέας από τη Θεσσαλονίκη στο Open Beyond.

Mπορεί η εκπομπή, «Ράδιο Αρβύλα», να έχει τελειώσει από τα τέλη Μαίου, αλλά ο γρίφος του καναλιού από το οποίο θα την δούμε την επόμενη σεζόν τελικά δεν φαίνεται να έχει ακόμα λυθεί. Ο ίδιος ο Κανάκης βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε συζητήσεις με τέσσερα κανάλια για το «Ράδιο Αρβύλα», μεταξύ αυτών και το κανάλι της Παιανίας που βρίσκεται ήδη φυσικά.

Αν και αρχικά υπήρχαν σκέψεις η εκπομπή να μην είναι καθημερινή, τελικά το σενάριο αυτό δεν προκρίνεται. Το «Ράδιο Αρβύλα» στη σημερινή του καθημερινή παρουσία με αποκλειστικά δημιουργικό περιεχόμενο είναι ένας δημιουργικός και παραγωγικός άθλος όπως και οι ίδιοι σχολιάζουν.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρβύλα έχουν σκοπό να προσπαθήσουν ξανά να έχουν καθημερινή παρουσία σε όποιο κανάλι κι αν τελικά κλείσουν για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, αλλά όχι για όλη.

Συγκεκριμένα, συζητούν να ξεκινήσουν το «Ράδιο Αρβύλα» κάπου στις αρχές Νοεμβρίου και να κλείσουν στα τέλη του Μάη όπως άλλωστε συνηθίζουν να ρίχνουν κάθε φορά αυλαία είτε πρόκειται για καθημερινή εκπομπή είτε για εβδομαδιαία όπως παλιά, καθώς θεωρούν ότι είναι πρακτικά αδύνατο να έχουν καθημερινή παρουσία. Όσο για την ώρα, αν και δεν υπάρχει κάτι ακριβές αυτή τη στιγμή, πιθανότατα, η εκπομπή θα παίξει μετά από το δελτίο ειδήσεων και όχι πριν.

Σύμφωνα με πληροφορίες μου, δυο είναι τα κανάλια – Open Beyond και ΑΝΤ1 – που αυτή τη στιγμή έχουν ένα προβάδισμα στις συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, ανάμεσα στα τέσσερα, καθώς θα παίξει ρόλο και η ελευθερία λόγου που επιθυμεί για το «Ράδιο Αρβύλα» ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και φυσικά στο “πακέτο” θα συμπεριληφθεί και το «Βινύλιο» χωρίς το οποίο δεν πάει πουθενά…

youfly.com