Μεσαρά: Ο Ρουμάνος δράστης πήγε να ρίξει τον φόνο αλλού

«Βροχή» οι αποκαλύψεις για το έγκλημα στη Μεσαρά Ηρακλείου Κρήτης. Στον… λάκκο που πήγε να ανοίξει για να κατηγορήσει έναν αθώο, έπεσε ο δράστης του στυγερού εγκλήματος, ο οποίος βρίσκεται πλέον στα χέρια των Αρχών.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, η αρχή για να ξετυλιχτεί το κουβάρι της υπόθεσης που συγκλονίζει τη Μεσαρά είναι η στάση του 27χρονου Ρουμάνου εργάτη να «δώσει» με πολλή ευκολία στην αστυνομία ένα άτομο με το οποίο το θύμα – ο 40χρονος κτηνοτρόφος Ν.Μ – είχε πρόσφατα διαπληκτιστεί.

Ακολούθησαν διαδοχικές καταθέσεις τόσο του νεαρού φερόμενου ως δράστη από τη Ρουμανία όσο και του ατόμου που ο αλλοδαπός υποδείκνυε στις διωκτικές Αρχές.

Αυτό που διαπιστώθηκε ήταν ότι ο 24χρονος Ρουμάνος έπεφτε σε αντιφάσεις, ενώ έδινε μια εικόνα για το συμβάν την οποία δεν ήταν λογικό να γνωρίζει, όπως τουλάχιστον την περιέγραψε.

Σε ό,τι αφορά το όπλο του εγκλήματος – το οποίο δεν είναι ακόμα γνωστό εάν έχει βρεθεί – ο δολοφόνος το πήρε από έναν συμπατριώτη του, ηλικίας 41 ετών.

Ο Ρουμάνος, ο οποίος «έσπασε» και ομολόγησε είπε ότι το θύμα τού χρωστούσε χρήματα, ενώ ήταν και επιθετικός απέναντί του.

newsit.gr