Μεσολόγγι: Αγιασμός για τη νέα εκπαιδευτική χρονιά στο Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» (Photos)

Μεσολόγγι: Αγιασμός για τη νέα εκπαιδευτική χρονιά στο Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα»

Το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «Παναγία Ελεούσα» επισκέφθηκε την Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνός, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Προέδρου του Εργαστηρίου κ. Διονυσίας Σαμαντά, για να τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς και να ευλογήσει τους εκπαιδευτές και τους εκπαιδευομένους νέους και νέες.

Ο Σεβασμιότατος εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη στο Εργαστήρι «το οποίο ήδη έχει καταγράψει μία λαμπρή ιστορία στην περιοχή και η φήμη του έχει εξέλθει από τα όρια της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου και έχει επεκταθεί σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο».

Υπογράμμισε ότι στη Δομή αυτή επιτελείται ένα σπουδαίο έργο που προσφέρει την δυνατότητα και την ευκαιρία στην απασχόληση, στην εκπαίδευση και στην αξιοπρεπή διαβίωση των παιδιών αυτών με τις ιδιαίτερες ανάγκες.

Ευχαρίστησε και συνεχάρη την Διευθύντρια, το εκπαιδευτικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό για την πολύτιμη εργασία τους και το περίσσευμα της αγάπης που προσφέρουν στα παιδιά αυτά και υποσχέθηκε ότι η Ιερά Μητρόπολη θα παραμένει βοηθός και αρωγός στην εύρυθμη λειτουργία του Εργαστηρίου.

 

Διαβάστε επίσης: