Μεσολόγγι: «Άγιο» είχε οδηγός Ι.Χ. που… ξέχασε να δέσει το χειρόφρενο (Photos)

Μεσολόγγι: «Άγιο» είχε οδηγός Ι.Χ. που… ξέχασε να δέσει το χειρόφρενο (Photos)

Ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στο Νοσοκομείο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου, προφανώς ξέχασε να δέσει το χειρόφρενο αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κινηθεί και να πέσει πάνω στα κάγκελα της περίφραξης.

Σύμφωνα με το aixmi-news.gr ο Ρομά οδηγός πήγε εσπευσμένα στο Τμήμα Επείγοντων Περιστατικών, προκειμένου να επισκεφθεί το εγγόνι του που μόλις είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα όπως λέει ο ίδιος, πάνω στην ένταση της στιγμής να ξεχάσει το χειρόφρενο.

Το αυτοκίνητο κύλησε με την όπισθεν στην κατηφόρα, έπεσε πάνω στα κάγκελα της περίφραξης τα οποία αποκολλήθηκαν και στην συνέχεια αφού πέρασε και την μάντρα βρέθηκε στον δρόμο.

Από το ατύχημα ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός. Στο σημείο έσπευσε η Τροχαία Μεσολογγίου που ερευνά και τα αίτια του ατυχήματος.

Εν τω μεταξύ οι συγγενείς του μικρού παιδιού που μεταφέρθηκε στο Τ.Ε.Π. υποστηρίζουν ότι κάποιος το χτύπησε με το αυτοκίνητο του και αφού το μετέφερε στο νοσοκομείο εξαφανίστηκε, προφανώς επειδή φοβήθηκε την αντίδραση των Ρομά.

Η αστυνομία εξετάζει αν ευσταθεί αυτή η μαρτυρία.

 

Διαβάστε επίσης: Κέντρο Υγείας Αγρινίου: Ενημέρωση για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού (Photos)