Μεσολόγγι: Αστυνομικός έσωσε παιδί από πνιγμό

Σε συγχαρητήρια επιστολή που απέστειλε  ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας κ. Τέγας, αναφέρεται σε αστυνομικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας τον οποίο συγχαρεί και ευχαριστεί για τη διάσωση ενός παιδιού στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με την επιστολή, «το παιδί κατάπιε ένα πενηντάλεπτο και η μητέρα, ανήμπορη να το βοηθήσει απευθύνθηκε στους ενοίκους της πολυκατοικίας, όπου για καλή τύχη όλων,  διέμενε στην πολυκατοικία ο συγκεκριμένος αστυνομικός, που τύγχανε να έχει παρακολουθήσει και μαθήματα πρώτων βοηθειών».

Ολόκληρη η επιστολή έχει ως ακολούθως:

«Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων και ο πρόεδρος της, Χρήστος Τέγας, μέσα από την επιστολή αυτή, θέλει να εκφράσει τα συγχαρητήρια καθώς και την ευγνωμοσύνη τους, στο πρόσωπο του συναδέλφου αστυνομικού, ο οποίος χάρη την ψυχραιμία και την ταχύτητα, έσωσε ένα 5χρονο από βέβαιο πνιγμό.

Για την ακρίβεια το παιδί κατάπιε ένα πενηντάλεπτο και η μητέρα, ανήμπορη να το βοηθήσει απευθύνθηκε στους ενοίκους της πολυκατοικίας, όπου για καλή τύχη όλων,  διέμενε στην πολυκατοικία ο συγκεκριμένος αστυνομικός, που τύγχανε να έχει παρακολουθήσει και μαθήματα πρώτων βοηθειών.

 Ευτυχώς που η ανθρώπινη πλευρά ξεχωρίζει αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε.

Με εκτίμηση ο πρόεδρος

της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

Χρήστος Τέγας»

Στη φωτογραφία της ανάρτησης ο Πρόεδρος της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Χρήστος Τέγας, από φωτογραφία αρχείου


Πηγή: nafpaktianews.gr
«Agrinio 365» Media Group | AgrinioTimes.gr, Antenna-Star.gr