Μεσολόγγι: Αθώωση Κατσούλη για τη μήνυση του Καραπάνου για πλαστογραφία

Αθώος κρίθηκε ο πρώην Δήμαρχος Μεσολογγίου Πάνος Κατσούλης, ο οποίος κάθισε σήμερα στο εδώλιο του κατηγορουμένου για πλαστογραφία.

Τον κ. Κατσούλη είχε μηνύσει τον Νοέμβριο του 2016 ο τότε Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος κατηγορώντας τον ότι πλαστογράφησε τις υπογραφές των Δημοτικών Συμβούλων Γιάννη Τέγα και Παντελή Σαλαγιάννη, στο αίτημα που κατέθεσε η αντιπολίτευση προκειμένου να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο για να συζητηθεί το θέμα των ζημιών που προκλήθηκαν στον Δήμο από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Να υπενθυμίσουμε ότι για να εισαχθεί το θέμα προς συζήτηση έπρεπε να συγκεντρωθούν οι υπογραφές 11 συμβούλων της αντιπολίτευσης. Αυτό έγινε με πρωτοβουλία του κ. Κατσούλη, όμως ο κ. Καραπάνος τον κατηγόρησε ότι οι υπογραφές των κ.κ. Τέγα και Σαλαγιάννη ήταν πλαστές.

Τις δυο προηγούμενες φορές που είχε προσδιοριστεί η Δίκη ο κ. Καραπάνος απουσίαζε και είχαν δοθεί αναβολές στην εκδίκαση. Και σήμερα ο κ. Καραπάνος ήταν και πάλι απών, όμως ο δικηγόρος του υποστήριξε ότι επιθυμία του πελάτη του είναι να λήξει η υπόθεση.

Όμως ούτως ή άλλως ο κ. Κατσούλης είχε την μαρτυρία του κ. Τέγα, ότι τόσο η δική του υπογραφή όσο και του κ. Σαλαγιάννη που ήταν σύμβουλος της παράταξής του, δεν πλαστογραφήθηκαν και ότι και οι δύο συναίνεσαν στην κατάθεση του αιτήματος, οπότε ο κ. Κατσούλης κρίθηκε αθώος, αφού είχε και την στήριξη και άλλων Δημοτικών Συμβούλων της τότε δημαρχιακής θητείας, που παραβρέθηκαν στο Δικαστήριο ως μάρτυρες υπεράσπισής του.

Βάσω Βήττα – aixmi-news.gr