Μεσολόγγι: Ο Ε.Ο.Ε.Δ. και ζαχαροπλαστεία της περιοχής μοίρασαν «γλυκά χαμόγελα» (Photos)

Η Ε.Ο.Ε.Δ. σε συνεργασία με τα καταστήματα ΚΟΥΤΕΡΗΣ ΒΑΚΕRY – ΖΑΧ/ΕΙΟ NTANOΣ – ΖΑΧ/ΕΙΟ ΠΛΕΞΙΔΑΣ  – ΖΑΧ/ΕΙΟ ΛΥΡΟΣ – GRAND FAMILY ΚΑΤΣΟΥΠΗΣ – ΖΑΧ/ΕΙΟ ΜΕΛΙΣΣΑΚΙ – COSTA’S CAFE & MARY’S COOKIES – AΡΤ/ΕΙΟ ΜΑΡΟΥΛΗ  μοίρασαν «γλυκά χαμόγελα»!

«Οι μέρες των Χριστουγέννων αποτελούν μια περίοδο χαράς και ευτυχίας! Τα συναισθήματα αυτά όμως δεν είναι δεδομένα για όλους ακόμα και αυτές τις γιορτινές ημέρες. Η ΕΟΕΔ αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως θέτει στο επίκεντρο τον άνθρωπο προχώρησε σε μια συμβολική κίνηση διανέμοντας γλυκά σε οικογένειες της περιοχής μας, οι οποίες είναι οικονομικά ευάλωτες!

Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή υπήρξαν τα καταστήματα της περιοχής μας που προαναφέραμε  τα οποία προσέφεραν απλόχερα τα γλυκά τους καθώς και την καλή τους διάθεση, ακόμη μία χρονιά. Για τον λόγο αυτό επιθυμούμε να τους ευχαριστήσουμε δημόσια για την συνεισφορά τους στις δύσκολες αυτές περιόδους! Επίσης να ευχαριστήσουμε και τον επιχειρηματία Μουρελάτο Μάκη ΜEMENTO COFFE SPOT που στήριξε οικονομικά για την διανομή των γλυκισμάτων. Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές και Καλή Χρονιά!» δήλωσε ο Αρχηγός της ΕΟΕΔ Διονύσης Τσιρόγλου.