Μεσολόγγι: Η επαναδηµοπράτηση της Μαρίνας αποτελεί πλέον µονόδροµο

Ούτε στην τελευταία γενική συνέλευση συµφωνήθηκε η αύξηση του µετοχικού κεφαλαίου – Η τοπική κοινωνία θέλει να βγει από την οµηρία η επένδυση.

Μηδαμινά ήταν τα αποτελέσματα άλλης μιας γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας «Μαρίνα Μεσολόγγι Α.Ε.», που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Επρόκειτο για την συνέλευση που ήταν προγραμματισμένη για τις 13 Φεβρουαρίου, αλλά αναβλήθηκε, μετά από αίτημα του ενός μεγαλομετόχου, Γιάννη Αγγελόπουλου. Η συνέλευση επαναλήφθηκε την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεν είχε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Το βασικό θέμα συζήτησης ήταν η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ενώ ο δήμαρχος, Κώστας Λύρος, ζήτησε να συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης, ως επείγον και το πόρισμα του οικονομικού ελέγχου που ολοκληρώθηκε. Αξίζει να σημειωθεί πως ο έλεγχος από Ορκωτό Λογιστή κρίθηκε ως λίαν επιβεβλημένος και αναγκαίος, για να αποτυπωθεί η θέση και η οικονομική κατάσταση της εταιρείας, στο βαθμό βέβαια που είναι δυνατόν, δεδομένου ότι ο κ. Λύρος, διατηρεί μια επιφύλαξη για το αν δόθηκαν στον Ορκωτό Λογιστή όλα τα στοιχεία, ώστε να αποτυπωθεί η πραγματική εικόνα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το οικονομικό άνοιγμα της εταιρείας, ανέρχεται σε μερικά εκατομμύρια ευρώ και όχι…

Εφημερίδα ΑΙΧΜΗ – aixmi-news.gr