Μεσολόγγι: Ευχαριστίες σε Χρυσοχοΐδη και Λιβανό για το νέο Αστυνομικό Μέγαρο

Η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου γνωστοποιείς τις δύο ευχαριστίες επιστολές προς τον Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιο Λιβανό και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τις ενέργειες μετεγκατάστασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας.

Αναλυτικά το περιεχόμενο των δυο επιστολών:

ΠΡΟΣ: Βουλευτή Αιτ/νίας,
κ. Σπυρίδων – Παναγιώτη Λιβανό

Αξιότιμε κύριε Βουλευτά,

Η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου με την παρούσα επιστολή σας ευχαριστεί θερμά για την καθοριστική συμβολή σας, από κοινού με τον
Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τις υπηρεσίες του υπουργείου, για την επίτευξη του σημαντικού αυτού στόχου, της έγκρισης δηλαδή της χρηματοδότησης της μετεγκατάστασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας στο κτίριο των παλαιών αποθηκών της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, που παραχωρήθηκε για τον σκοπό αυτόν από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για την δημιουργία νέου Αστυνομικού Μεγάρου στην Ιερή πόλη του Μεσολογγίου.

Σας ευχαριστούμε θερμά για ακόμη μια φορά και ευελπιστούμε να σας βρούμε αρωγό και συμπαραστάτη και σε πιθανές μελλοντικές μας ανάγκες.

Η έμπρακτη στήριξή σας είναι ιδιαίτερα πολύτιμη στην προσπάθεια μας.

 

 

ΠΡΟΣ: Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, 

Με την παρούσα επιστολή η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου σας ευχαριστεί θερμά για την άμεση ανταπόκρισή σας για την επίτευξη του σημαντικού αυτού στόχου, της έγκρισης δηλαδή της χρηματοδότησης της μετεγκατάστασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας στο κτίριο των παλαιών αποθηκών της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, που παραχωρήθηκε για τον σκοπό αυτόν από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για την δημιουργία νέου Αστυνομικού Μεγάρου στην Ιερή πόλη του Μεσολογγίου.

Αναμένουμε με ανυπομονησία την μεταφορά και κατασκευή του νέου αστυνομικού Μεγάρου στην Ιερή πόλη του Μεσολογγίου.

Ευελπιστούμε πως και στο μέλλον θα συνεχίσουμε να έχουμε παρόμοιο θετικό κλίμα επικοινωνίας και συνεργασίας μαζί σας και σας ευχόμαστε από την πλευρά μας καλή συνέχεια στο έργο σας.