Μεσολόγγι: Και στο νέο κύκλο δωρεών του Α.Δ.Μ.Η.Ε. το Νοσοκομείο «Χατζηκώστα»

Στη μάχη κατά της πανδημίας Covid-19, ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας κατέγραψε τις τρέχουσες ανάγκες των νοσοκομείων σε Μεσολόγγι, Πάτρα για την Δυτική Ελλάδα αλλά και σε έξι ακόμα πόλεις της χώρας και προχωράει σε νέο κύκλο δωρεών, όπως αναφέρει το dikaiologitika.gr

  • Ο Α.Δ.Μ.Η.Ε. παραμένει στο πλευρό της κοινωνίας προχωρώντας σε νέο κύκλο δωρεών ύψους 530.000 ευρώ σε οκτώ πόλεις της ελληνικής επικράτειας. Στόχος της νέας πρωτοβουλίας εταιρικής υπευθυνότητας του ΑΔΜΗΕ είναι η αρωγή των θυμάτων της πανδημίας αλλά και του πρόσφατου ισχυρού σεισμού που έπληξε τη Θεσσαλία.

Στη μάχη κατά της πανδημίας Covid-19, ο Διαχειριστής κατέγραψε τις τρέχουσες ανάγκες των νοσοκομείων σε Θεσσαλονίκη, Πτολεμαΐδα, Πάτρα, Μεσολόγγι, Ηράκλειο, Χανιά, Σητεία και Σύρο. Σε συντονισμό με τις διοικήσεις των τοπικών νοσοκομείων δρομολογήθηκε η άμεση προμήθεια: Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού ΜΕΘ, Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων ΜΕΘ, Συστημάτων αερισμού, Οικίσκων (isobox) διαλογής ύποπτων κρουσμάτων, Μέσων ατομικής προστασίας για το υγειονομικό προσωπικό και Τεσσάρων οικίσκων για τους σεισμοπαθείς.

Ο Πρόεδρος και CEO του ΑΔΜΗΕ, κ. Μάνος Μανουσάκης, δήλωσε σχετικά: «Με την πανδημική κρίση σε πλήρη εξέλιξη, ο Διαχειριστής ανανεώνει τη στήριξή του προς τα δημόσια νοσοκομεία δίνοντας έμφαση σε οκτώ περιφερειακές πόλεις στην Κρήτη, τη Σύρο και την ηπειρωτική χώρα. Τον τελευταίο χρόνο, ο ΑΔΜΗΕ έχει στηρίξει το ΕΣΥ με δωρεές συνολικού ύψους 1,4 εκατ. ευρώ και συνεχίζει να διερευνά νέες δυνατότητες αρωγής των δημόσιων δομών Υγείας μέχρις ότου η απειλή της πανδημίας αντιμετωπιστεί οριστικά».