Μεσολόγγι: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του Δήμου για τις πρακτικές της Δημοτικής αρχής

Χωρίς προηγούμενο ήταν η συμμετοχή των εργαζομένων στον Δήμο Μεσολογγίου στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε το Σωματείο ενάντια στις πρακτικές της Δημοτικής αρχής.

Με χθεσινή τους ανοιχτή επιστολή, τα Σωματεία Εργαζομένων ΟΤΑ του Νομού Αιτωλοακαρνανίας «Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου», «Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Αιτωλοακαρνανίας», «Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας» ομόφωνα, καταδικάζουν και εκφράζουν την αγανάκτησή τους για την απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημάρχου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου προς το Πρόσωπο του Προέδρου και των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του «Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου», και των Εργαζομένων του Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου,

κατηγορώντας τον κ. Λύρο για αντιδημοκρατικές προσπάθειες φίμωσης των δημοκρατικών δικαιωμάτων των εργαζομένων και απαγόρευσης του αυτονόητου Δημοκρατικού Δικαιώματος της Απεργίας και διαμαρτυρίας προς προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, όπως και ο εκφοβισμός των συναδέλφων για την συμμετοχή τους σε αυτήν (βλ. εδώ).

Το παρών στη σημερινή σύγκέντρωση – διαμαρτυρία έδωσε η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στον Δήμο Μεσολογγίου.

Photo: messolonghinews.gr