Μεσολόγγι: Συνάντηση Λύρου – Κατσούλα

Θέματα κοινού ενδιαφέροντος, αλλά και τις προοπτικές περαιτέρω συνεργασίας συζήτησαν σήμερα οι Δήμαρχοι Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος και Αμφιλοχίας Γιώργος Κατσούλας κατά την συνάντησή τους στο γραφείο του πρώτου.

Οι δύο αυτοδιοικητικοί συνομίλησαν σε πολύ καλό κλίμα και αναφέρθηκαν στα προβλήματα που τους απασχολούν και τις τομές που έχει ανάγκη η Αυτοδιοίκηση ώστε να μπορεί να γίνει πιο αποτελεσματική και χρήσιμη στους Δημότες που εξυπηρετεί. Προς την κατεύθυνση αυτή οι αιρετοί χρειάζεται να έχουν στα χέρια τους περισσότερα «εργαλεία» για να κάνουν την δουλειά τους και να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών.

Ο Κώστας Λύρος τόνισε ότι η Αμφιλοχία μετά την Ιόνια Οδό έχει έρθει πιο κοντά στην πρωτεύουσα της Π.Ε., το Μεσολόγγι και οι δύο Δήμοι μπορούν να συνεργαστούν σε πολλά πεδία όπως π.χ. στον πρωτογενή τομέα όπου αμφότεροι έχουν «βαριά χαρτιά» και τεράστια παραγωγική ικανότητα. «Με τον Γιώργο Κατσούλα μας ενώνουν κοινές ανησυχίες, αλλά και χαρακτηριστικά που συνδέουν τους Δήμους μας. Ως Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου επιζητούμε την συνεργασία με τους ΟΤΑ του Νομού μας γιατί έτσι τα οφέλη θα είναι περισσότερα για όλους», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Λύρος.

Παρών στην συζήτηση ήταν και ο πρώην Δήμαρχος Αμφιλοχίας Νίκος Τέλωνας.

aixmi-news.gr