Και το Μεσολόγγι «βγήκε» για τον καφέ του πρωί – πρωί (Photos)

Άνοιξαν μετά από 6 μήνες τα καταστήματα εστίασης και στο Μεσολόγγι και υποδέχθηκαν τον κόσμο με όλα τα μέτρα προστασίας, αναφέρει το aixmi-news.gr. Από το πρωί η κίνηση ξεκίνησε σιγά – σιγά χωρίς συνωστισμό. Φάνηκε όμως ότι όλοι είχαν ανάγκη να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν. Να βγουν δηλαδή για τον καφέ τους, ειδικά αυτές τις ημέρες που οι περισσότεροι δεν εργάζονται λόγω των αργιών.

Οι δυσκολίες όμως στον ανεφοδιασμό των καταστημάτων ήταν μεγάλες. Η χρονική στιγμή που αποφασίστηκε το άνοιγμα της εστίασης, δεν επέτρεψε να γίνουν όλες οι προμήθειες κυρίως για τα εστιατόρια. Έτσι θα λειτουργήσουν με ελλείψεις στο μενού, διότι τα περισσότερα προϊόντα  έχουν κοντινές ημερομηνίες λήξης και όπως είναι φυσικό δεν ήταν δυνατόν να γεμίσουν τα ψυγεία από την περασμένη εβδομάδα.

  • Όμως μετά από αυτόν τον Γολγοθά που πέρασαν και οι επιχειρήσεις, αλλά και ο κόσμος όλοι είναι ικανοποιημένοι που έγινε ένα πρώτο βήμα προς την κανονικότητα.

Μιλώντας στο aixmi-news.gr πολλοί επιχειρηματίες του Μεσολογγίου υπογράμμισαν ιδιαίτερα το γεγονός ότι έχουν λάβει όλα τα μέτρα, όπως είναι η απολύμανση και η σχολαστική καθαριότητα στα μαγαζιά, covid – test  σε όλο το προσωπικό, αντισηπτικά, απόσταση στα τραπέζια και ότι άλλο προβλέπεται.

 

 

 

 

 

 


aixmi-news.gr