Μεσολόγγι: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3×3 Δ.Ε.Η. Street Basketball (Photos)

Με μεγάλη συμμετοχή, 45 ομάδων όλων των ηλικιών, αλλά και με πλήθος κόσμου που το παρακολούθησε, ολοκληρώθηκε το 3×3 Δ.Ε.Η. Street Basketball που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στην Ι.Π. Μεσολογγίου το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαΐου 2024.

Η κεντρική πλατεία Μάρκου Μπότσαρη αποτέλεσε τον τρίτο σταθμό, μετά τη Λαμία και το Άργος, του Τουρνουά Μπάσκετ που δίνει την ευκαιρία σε Αθλητές όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να συμμετέχουν σε μια διήμερη ζωντανή αθλητική γιορτή.

«Το Μεσολόγγι αποτελεί μια «μπασκετούπολη», μετά τις μεγάλες επιτυχίες που έχουν γνωρίσει τοπικές ομάδες τα τελευταία χρόνια.

Η Δημοτική μας αρχή θέλει να αναπτύξει όλα τα Αθλήματα και για το λόγο αυτό έχουμε στο καλεντάρι μας εκδηλώσεις που θα δώσουν την ευκαιρία στον κόσμο να συμμετέχει και να αθληθεί.

Τέτοια γεγονότα αναβαθμίζουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες και καθιστούν την πόλη μας προορισμό», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος, ο οποίος συμμετείχε στο Τουρνουά μαζί με τους Αντιδημάρχους Σωτήρη Φαράντο, Λάμπρο Δαλάρη και Δημήτρη Πετρόπουλο.

Από πλευράς του ο Σωτήρης Φαράντος, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας και παίκτης στο Τουρνουά, ευχαρίστησε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την τιμή που έκανε στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου να αποτελέσει τον συνδιοργανωτή του 3×3, το οποίο χαρακτήρισε ως έναν «προπομπό για τα μικρά παιδιά ώστε να ασχοληθούν με τον Αθλητισμό», ενώ ευχήθηκε η διοργάνωση αυτή να καθιερωθεί και να λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο Μεσολόγγι.

 

Διαβάστε επίσης: Πρόγραμμα του 3×3 Δ.Ε.Η. Street Basketball στο Μεσολόγγι