Μετά τις 8 Σεπτεμβρίου αλλάζει ο καιρός στο Δήμο Αγρινίου

Όπως γράφει ο Καιροσκόπος σήμερα (αν σας ενδιαφέρει ο καιρός, μπορείτε να τον δείτε ΕΔΩ), «η θερμοκρασία πέφτει… αλλά δεν σκοτώνεται κιόλας». Άλλα είναι εκείνα που σκοτώνονται μέσα στον εγκέφαλο του Εγκεφαλογράφου. για παράδειγμα: οι πληροφορίες. Σκοτώνονται ποια θα πρωτοβγεί πρώτα.

Είναι μία όμως, που δεν συγκρατείται με τίποτα.

Πάμε λέει για ανασχηματισμό· όχι σαν αυτόν που ετοιμάζεται να κάνει ο Τσίπρας στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αλλά αυτόν απ΄ότι φαίνεται θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα στο Δήμο Αγρινίου.

Ήδη τα πρόσωπα που έχουν τις αρμοδιότητες του Δημάρχου, πάει να πει οι Αντιδήμαρχοι, στις 9 Σεπτεμβρίου συμπληρώνουν ένα χρόνο λειτουργίας με αυτή θεσμική τους ιδιότητα και ήδη έχει φανεί και η αξία τους και το ταμπεραμέντο τους.

Σίγουρα τα κριτήρια της δουλειάς τους είναι σταθερές που έχει κατά νου μόνο  ο Δήμαρχος. Το θέμα είναι ποιος απ΄όλους τα ικανοποιεί.

Αλλά γι΄ αυτό κανείς μας δεν μπορεί να πει τίποτα. Μόνο ο Δήμαρχος μπορεί. Αλλά αυτός δεν μιλάει. Αυτός αποφασίζει μόνο.

Και αυτές του οι αποφάσεις, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΑgrinioTimes.gr, θα ανακοινωθούν αμέσως μετά τις 8 Σεπτεμβρίου.

Βέβαια σημαντικό κριτήριο είναι και ο «πάγκος» (πάντα ήταν) που διαθέτει η «ομάδα».

Αναμένουμε λοιπόν, αναμμένοι και στο on…

AgrinioTimes | γράφει, αντιγράφει και υπογράφει ο Εγκεφαλογράφος

Υ.Γ. Κι ένα τραγουδάκι… έτσι για την παρέα, ώρα που ‘ναι