Μετά από δύο χρόνια στον Παναγρινιακό ο Βασιλάρης συζητά με άλλες ομάδες της Γ’ Εθνικής

Τον Αύγουστο του 2019 ανακοινώθηκε η έναρξης της συνεργασίας του 23χρονου -τότε- αριστερού εξτρέμ Βαγγέλη Βασιλάρη στην ομάδα του Παναγρινιακού (πρώην ονομασία Π.Α.Ο. Αγρινίου).

Ο παίχτης παρέμεινε και για δεύτερο χρόνο στο Αγρίνιο αγωνιζόμενος με την ομάδα στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, καταφέρνοντας μαζί με την υπόλοιπη ομάδα να τερματίσει ψηλά διατηρώντας τον Παναγρινιακό και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ίδια κατηγορία. Να σημειωθεί ότι ήταν από τα βασικά γρανάζια της ομάδας.

Όμως, η συνεργασία τους έχει ολοκληρωθεί και ο παίχτης ήδη αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του που είναι πολύ πιθανό να είναι για την ίδια κατηγορία.

Να θυμίσουμε ότι κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί με τον Όμηρο Νεοχωρίου, την Κ20 του Παναιτωλικού καθώς και στην Αθλητική Ένωση Ι.Π. Μεσολογγίου.

Μιλώντας, στον Παρασκευά Μάζη και τις ιστοσελίδες του «Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr) θέλησε να τονίσει ότι είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος για τη συνεργασία που είχε την τελευταία διετία με τη διοίκηση, το προπονητικό τιμ και τους συμπαίχτες του στην Αγρινιώτικη ομάδα.